El Cirera guanya a Badalona i s'acosta al líder

La Juventus s'emporta el derbi del camp del Boet

El Cirera gràcies a la seva victòria i a l’empat del Santvicentí a casa retalla distàncies amb aquest i ja tant sols es troba a sis punts del líder. El Molinos ha vist truncada la seva bona ratxa de resultats i encara continua a prop de la zona de descens on s’hi acosta també el Pla d’en Boet. El Juventus es troba a quatre punts dels llocs d’ascens.

Partits 2a Territorial
PLA D’EN BOET - JUVENTUS 1-2
PLA D’EN BOET:
Miguelangel (Jose), Plaza (Caballero), Cristian (Miki), Pirri, Pajuelo, albert, Castillo, Chaco, Pera, Diego, Javi (Guillen). JUVENTUS: Moreno, Castañé, Martin, Albert, Garrido (Isaac), Juli, Poli, Juan Carlos, Edu (Damian), Enrique (Dalmau), Alfredo. El Juventus es va endur el derbi de la jornada i segueix a la zona alta de la classificació. El partit va estar en tot moment pels verds que es van mostrar molt superiors als locals, el Boet en cap moment no va entrar dins el partit i encara s’hauria poder endut un bon cabàs de gols. Malgrat això la primera part va acabar amb empat a 1 gols. A la represa el Juventus va posar el futbol i les ocasions de gol, tot i això el gol de la victòria no va arribar fins a set minuts pel final.

MOLINOS - VILASSAR DE DALT B 2-3
MOLINOS:
Toni, Gonzalo, Juanjo, Aitor, Palma, Sergio (Jimenez), Nani, Jose Luis, Sito, Mariano, Luis (Lima). Els Molinos va veure trencada la seva bona ratxa de resultats i va caure a casa inesperadament contra el segon equip del Vilassar de Dalt. El partit va estar molt disputat en tot moment i tots dos equips van donar un molt bon espectacle. El major encert de cara a porteria en la segona part van fer que els tres punts marxessin de Mataró. En els últims minuts els blanc-i-blaus van tenir opcions d’empatar el matx, però la pilota no va voler entrar i el 2-3 ja no es va moure del marcador.

BADALONA SUD - CIRERA 1-3
CIRERA:
Palomino, Gerard, Gomez, Martinez, Moreno (Xiki), David (Seco), Diaz, Ito, Mena, Valero (Raul). El Cirera va guanyar còmodament al camp de l’últim classificat, el Badalona Sud. Els grocs van ser molt superiors a un rival que va demostrar el perquè de la seva mala situació en la classificació. Els cirerencs van tenir el partit controlat en tot moment, fins i tot quan els locals es van avançar a la primera part, però ràpidament el Cirera va empatar el matx abans d’arribar al descans. A la segona part van arribar els dos altres el gols ben aviat que van sentenciar el resultat final. En els últims minuts de joc podria haver caigut algun altre gol davant un equip que tant sols es va dedicar a donar cops i en cap moment a jugar a futbol.

Classificació: Santvicentí 33; CIRERA 27; Pineda 25; Tiana i S.Pol 24; JUVENTUS 23; Vilassar de Dalt B i Canet 21; Llavaneres i Arenys Mar 19; BOET 15; Calaf 14; Premià Dalt i Cabrils 13; MOLINOS 12; Argentona 9; Arenys Munt 7; Badalona S 3.