El Mataró continua sense trobar el camí del triomf

En un partit fluix va veure com el Cornellà igualava dues vegades l'avantatge local (2-2)

El raig d’esperança que s’havia obert amb l’empat a Castelldefels s’ha vist tapat novament amb una altra decepció a casa on l’equip groc-i-negre, plagat de baixes, no va ser capaç de derrotar un rival directe de la zona baixa com és el Cornellà que va igualar per dues vegades l’avantatge que els locals havien aconseguit amb els gols d’Àlex Delmàs.

Una vegada més el tècnic local va veure trencada la possibilitat de mantenir l’equip que havia puntuat a Castelldefels degut a les baixes importants de Jonathan i Àngel, que s’afegien a les de Kiku Rimblas, Ballús i Sauras i a les de Molina i Miguel Àngel que estaven a la banqueta. Per tant dels titulars de la temporada passada només Jose i Manolo figuraven a l’onze inicial. D’aquesta manera tota semblança amb aquell Mataró és pura coincidència, i amb l’esquema totalment trencat només es pot esperar alguna jugada aïllada per intentar treure endavant els partits, davant d’uns rivals molt ben situats sobre el terreny de joc i amb una condició física superior a la dels groc-i-negres.

El potencial ofensiu recau en Delmàs
En un partit amb poques ocasions de gol i on la majoria del joc es va fer al centre del camp, quasi tot el potencial ofensiu local va recaure en Delmàs que va portar perill en una falta al quart d’hora de joc, va marcar el primer gol de penal poc després i immediatament després de l’empat va marcar un gol magnífic per tornar a donar avantatge al Mataró. Poc abans del descans els visitants van tenir una immillorable ocasió per empatar novament però primer Cañadas va desviar el remat de Ochoa al travesser i després Xavi Comas va xutar alt des de la frontal de l’àrea petita.

A la represa el joc no va millorar i només un detall de Charly amb un xut amb efecte que va sortir fregant el travesser va motivar algun aplaudiment, però immediatament va arribar l’empat i el Cornellà es va mostrar molt ferm davant la poca capacitat ofensiva local que només va gaudir d’una altra oportunitat a peus de Delmàs que després de salvar el fora de joc i sense porter a la porteria es va entretenir una mica massa i finalment el seu xut el va refusar sota pals Elias. Al final el Mataró va sumar el segon punt dels darrers 24 disputats i això és un bagatge molt pobre.

CE MATARÓ 2 - 2 Cornellà
MATARÓ:Cañadas, Fran, Jose, Pol (Molina 68’), Manolo, Chino, Bayarri, Lucas, Bussy (Lluís 82’), Delmàs i Charly.
Cornellà:Carlos, Elias, Cañete, Xavi Comas, Gely, Navarro, Sanchis, Dani Iglesias, Ochoa (Toñín 80’), Heredia (Carlitos 85’), Callicó (Sergio 82’).
Àrbitre:Gómez Ollas. Va ensenyar targetes grogues Fran, Pol, Manolo, Chino, Lucas i Charly del Mataró i a Dani Iglesias del Cornallà.
Gols:22’ Penal per mans d’un defensor que és transformat per DELMÀS (1-0); 37’ Navarro de xut ras des de fora de l’àrea (1-1); 38’ A la jugada de sacada de centre, després de l’empat, la pilota arriba a DELMÀS que engalta un xut parabòlic amb molta potència des de més de trenta metres que entra per l’escaire (2-1); 63’ Sanchis controla una pilota dins l’àrea local i sense massa oposició marca de xut ras (2-2).

Classificació del grup català de Tercera Divisió de futbol