Derrota vergonyosa de la Cerdanyola

Els mataronins s’enfonsen en caure davant l’Escala (1-4)

La Cerdanyola va continuar la seva mala ratxa de resultats i va caure a casa per golejada davant un equip de la zona baixa de la classificació. El partit en tot moment va ser de clar domini visitant que a la mitja part ja guanyava per 0-2 gràcies a dos gols del seu davanter Ibarra que en va fer tres. La Cerdanyola en cap moment del matx va donar mostres de poder-se endur el partit, i es va mostrar com un quip sense idees i molt fràgil psicològicament, ja que només rebre el primer gol l’equip es va venir avall.

A la segona part les coses van seguir igual, i el gol local va venir en una jugada aïllada i no fruit d’una hipotètica remuntada. En els últims minuts els visitants van fer el quart gol i encara n’hauria pogut caure algun més. Després d’aquesta derrota l’equip se situa a la cua de la classificació.

CERDANYOLA 1 – 4 L’Escala
CERDANYOLA: Mario, Martin (Uri,35’), Camprubí, David, Linares, Carlos, Gavilan, Oscar (Augusto,75’), Javi Roman, Hugo (Jonhy,45’), Cristian (Calvo,65’).
ÀRBITRE: Sr. Baños Martin. Va amonestar amb targeta groga als locals Martin, Gavilan, Cristian, i als visitants Linares, Fede i va expulsar amb doble groga al visitant Raul al 90’.
GOLS: 27’ Ibarra (0-1), 39’ Ibarra (0-2), 62’ Costa (0-3), 71’ Javi Roman (3-1), 80’ Ibarra (1-4).