Empat sense gols de la Cerdanyola

VIC - CERDANYOLA 0-0

La Cerdanyola va aconseguir un empat sense gols en el sempre difícil i complicat camp del Vic. La primera part va estar molt igualada i tots dos equips van tenir un parell d’ocasions ben clares per obrir el marcador, però cap dels dos les va saber aprofitar i el marcador no es va moure.

A la segona part el Vic va sortir amb més ganes i es va fer amb el domini del joc, però gràcies a la bona actuació del meta Mario que fins i tot va aturar un penal el marcador no es va moure. En els últims minuts del matx els locals es van quedar amb deu homes, fet que va provocar que els grocs es fessin amb el control del partit i tinguessin un parell de bones ocasions al final per endur-se els tres punts, però la sort no va acompanyar i el partit va acabar amb el marcador a zero.

VIC 0-0 CERDANYOLA
CERDANYOLA: Mario, Martin (Albert,42’), Camprubí, David, Linares, Carlos, Uri (Vicaria,80’), Oscar, Javi Roman (Calvo,68’), Bustos (Augusto,73’), Gavilan (Buitre,60’).?ÀRBITRE: Sr. Diaz Luque. Va amonestar amb targeta groga als locals Espiñeria, Ruben i Vaqué, i va expulsar amb doble groga al local Solans en el 80’.