Paco Gonzalo: “Renovem la confiança en Gonzalvo, almenys de moment”

Entrevista al President del CE Mataró, que ha perdut els darrers 6 partits

La crisi de resultats s’aguditza. Com veu la situació?
Amb molta preocupació. Estem tranquils perquè sabem que es recuperarà però la sensació de no guanyar és anguniosa. Hi ha qui hi està posant molt dramatisme i tampoc cal. Es nota la pressió de l’any passat, estem en una ratxa pèssima però ens en sortirem perquè no deixarem l’equip a l’estacada.

Es penedeix d’haver prescindit de Serrano i fitxat Gonzalvo?
Crec que vaig fer el que tocava perquè hi havia molts problemes al vestuari i les coses havien de canviar. Crec que el canvi d’entrenador jan o l’hem de tenir present perquè ja queda llunyà i ningú pot dir que Gonzalvo sigui un mal tècnic. Té un gran currículum i vam fer el que vam creure.

Ha pensat en un canvi d’entrenador o renova la confiança en el tècnic?
Renovem completament la confiança en Gonzalvo, almenys de moment. Si la mala ratxa continua, llavors les coses podrien canviar i s’haurien de prendre decisions. Hem d’esperar els esdeveniments, de moment tenim confiança en el tècnic.

Han canviat els objectius a la lliga?
Les aspiracions a les fases d’ascens segueixen sent les mateixes. No tirem la tovallola ni nosaltres ni l’equip ni l’entrenador i si cal canviar les coses o fitxar jugadors per completar la plantilla per poder aconseguir els objectius ho farem. Ja hi estem treballant.

L’afició sembla perdre la paciència. Què li diria?
El que volen els aficionats és guanyar i és lògic que s’impacientin amb les derrotes. Els demanaria paciència i confiança perquè l’equip és el mateix de l’any passat i per tant els mals resultats són fruit d’altres factors. Hem de confiar que remuntaren el vol, serà guanyar un partit, trencar la ratxa i recuperar-nos. Ara és el moment de recolzar l’equip i fer pinya. Els jugadors ho volen i s’ho mereixen.