El CE Mataró no troba solució a la crisi

El Peralada va remuntar en els darrers deu minuts després que el Mataró es quedés amb deu jugadors (2-3)

El CE Mataró no troba solució a la seva crisi i acumula ja sis derrotes consecutives. L’equip groc-i-negre que no hi ha manera que pugui repetir alineació dues setmanes seguides degut a les sancions i lesions, no millora el seu joc però amb una bona actitud va avançar-se al marcador, però després de patir l’expulsió de Lucas Viale que en aquesta ocasió formava una jove parella de centrals amb Aleix Camps, va veure com els gironins remuntaven en els darrers deu minuts de partit en dues jugades en les quals la porteria i defensa local no van estar massa afortunats.

L’equip de Gonzalvo va tornar a fer una primera part força discreta davant d’un equip fort físicament que no deixava massa espais a la creació de joc fent que l’equip local optés per les passades llargues que poques vegades portaven perill. L’ocasió més clara de la primera part va arribar als 22’ en un xut de falta que Kiku Rimblas va estavellar a la creueta, però poc després en una jugada bastant afortunada va arribar el primer gol local marcat per Àngel. En el tram final de la primera part les ocasions van ser per a un Peralada que es va estirar buscant l’empat.

Domini visitant
A la represa el Peralada va continuar dominant fins que va arribar el gol de l’empat. A partir d’aquell moment el Mataró va semblar treure el punt d’honor i amb més pressió i control al centre del camp es va fer amo de la situació i va arribar el magnífic segon gol d’Àngel. Tot semblava encarrilar-se bé per poder trencar la mala ratxa, però va arribar la rigorosa expulsió de Lucas Viale que va deixar el Mataró en inferioritat, cosa que va ser molt ben aprofitada pels visitants per pressionar més i posar en molts problemes la fràgil defensa local, que va demostrar moltes carències a l’hora de frenar el davanter centre Parés, que va disposar de dues claríssimes ocasions frustrades per Cañadas, i també per defensar les accions a pilota aturada, que van acabar costant els tres punts i augmentant la crisi fins uns límits insospitats.

CE Mataró 2 - 3 Peralada
CE MATARÓ: Cañadas, Fran, Aleix, Kiku Rimblas, Pol, Lucas Viale, Charly (Chino 72’), Delmàs (Busi 80’), Àngel, Molina (Bayarri 67’) i Jonahan.
PERALADA: Padern, Tito Caballero, Fran, Jose Antonio, Armengol, Alfredo, Isma (Jonhy 46’), Toti Tarradellas, Parés, Arnau, Ramos (Uri 7’) (Borja 92’).
ÀRBITRE: Sr. Garcia Garcia. Targetes grogues a Aleix, Kiku, Lucas Viale (2, expulsat als 71’) i Molina dels locals i a Jose Antonio, Armengol, Alfredo, Toti i Uri del Peralada.
Gols: 25’ Centrada des de la dreta a la qual salta Molina al costat del porter fora de l’àrea petita i la pilota surt rebotada cap a ÀNGEL que marca a porta buida (1-0); 55’ Falta llançada des de l’esquerra que atura Cañadas, però que després d’un rebot arriba a José Antonio que sol al segon pal i en possible fora de joc marca a plaer (1-1); 69’ Centrada perfecte de Fran des de la banda dreta que remata de cap de manera no menys perfecte ÀNGEL col·locant la pilota fora de l’abast de Padern (2-1); 80’ Córner llançat en curt des de la dreta i que acaba amb una centrada rasa que remata Tito Caballero avançant-se a Àngel que estava defensant (2-2); 87’ A la sortida d’un córner, hi ha un refús de punys de Cañadas que empalma Tito Tarradellas des de fora de l’àrea superant l’avançat porter local (2-3).