El Mataró de Gonzalvo abonat al 2-1 advers

El gol de la victòria local va arribar poc després de l’expulsió de Manolo

El CE Mataró de Josep Maria Gonzalvo continua abonat al 2-1 advers, marcador que s’ha repetit en els cinc darrers partits, i que ha fet que des que el nou tècnic ocupa la banqueta groc-i-negre l’equip encara no hagi puntuat i es trobi en una dinàmica negativa cada vegada més difícil de capgirar.

El camp de Montilivi no semblava el més adequat per a la reacció, ja que el Girona és el líder de la categoria, posició que a l’hora de la veritat tampoc va demostrar pel joc que va desenvolupar en aquest partit, amb excepció del tram inicial, en el qual sí que va sortir a per totes, i on fruit de la seva empenta va aconseguir avançar-ser ben aviat al marcador, i encara abans del quart d’hora de joc hauria pogut marcar en un parell d’ocasions més de Joel i Mourad, frustrades primer per Cañadas i després per Manolo sota pals.

Però després el partit es va jugar al centre del camp, però amb poca connexió amb els atacants i amb control absolut de les línies defensives, amb l’ex-mataroní Quim Famada i Dot per part local i amb Aleix Camps i Manolo Jiménez per part mataronina.

El Mataró va mostrar molt poc bagatge en atac, amb Àngel pràcticament inexistent i amb l’única aportació positiva d’alguna internada de Charly que no va trobar rematador, fins que a poc del descans Kiku va xutar una falta directa amb la seva habitual mestria obligant a De la Fuente a fer una gran aturada per treure la pilota de l’escaire, i a la sortida del córner corresponent va arribar el gol de l’empat del Mataró marcat per Sauras.

Segona part avorrida
A la represa la situació no va canviar envers al tram final de la primera part. Fran va substituir Sauras i després Delmàs a Charly, però el joc es va continuar fent al centre del camp amb poques incursions ofensives per part dels dos equips, i semblava que tot portava cap a un empat que, tenint en compte que era al camp del líder, hauria pogut ser considerat positiu per al Mataró. Però tal com va passar a Palamós, va arribar una expulsió d’un defensa (en aquella ocasió Jose i en aquesta Manolo) que va trencar una mica els esquemes defensius mataronins i que els gironins van aprofitar per marcar de forma quasi immediata el gol de la victòria.

El Mataró una vegada més queia derrotat per 2-1 i els seus jugadors es mostraven abatuts en acabar el partit demostrant la impotència per sortir de la situació actual en que es troba l’equip.

Girona 2 - 1 CE Mataró
GIRONA: De la Fuente, Salvanyà, Famada (Enric 69’), Dot, Raset, Cornellà, Mourad (Eloi 76’), Matamala, Joel (Serra 85’), Dorca i Felipe.
MATARÓ: Cañadas, Jose, Aleix, Kiku Rimblas, Manolo, Pol (Bayarri 82’), Charly (Delmàs 71’), Jonathan, Ángel, Molina i Sauras (Fran 46’).
ÀRBITRE: Gracia Lafuente. T.G.: Als locals De la Fuente i Raset, i als visitants Jose, Kiku, Rimblas, Charly i Jonathan. T.V.: Directa a Manolo (78’) del Mataró.
Gols: 6’ Rematada de Dot (1-0); 42’ Xut potent des de fora de l’àrea de SAURAS que toca De la fuente però sense poder evitar que entri a la seva porteria (1-1); 80’ Refús a la sortida d’un córner que arriba a peus de Salvanyà que engalta un xut que passa per entre un munt de cames i entra a la porteria de Cañadas (2-1).

Classificació del grup català de Tercera Divisió de futbol