Manolo Jiménez: "Tornarem a trobar el camí de la victòria"

El segon capità del CE Mataró es mostra optimista malgrat les derrotes

Com està l’equip després d’aquestes quatre derrotes consecutives?
Ara estem en una situació complicada, anímicament estem fotuts però la situació està a la nostra teulada i encara que estiguem dolguts crec que tornarem a trobar el camí de la victòria.

El sistema de treball de Josep Maria Gonzalvo varia molt respecte del de Serrano?
Són dos sistemes diferents. Les derrotes no han vingut per un problema d’assimilació de treball, tot el que fa Gonzalvo es donar-nos facilitats per jugar; el futbol a vegades es capriciós.

Canvi de tècnic i canvi de dinàmica. De tres victòries a quatre derrotes.
No té res a veure. L’equip està molt més motivat que abans. La diferencia es que abans la pilota entrava i ara no, però el sistema no és el problema.

Està unit el vestuari?
El vestuari està dolgut per tot el que s’ha estat dient, tothom opina. Mereixem més respecte del que ens estan tenint, entre nosaltres no hi ha cap problema, es posen en boca coses que no són certes. L’equip sempre ha estat una pinya.

Manteniu l’objectiu d’estar a dalt o s’ha replantejat la temporada?
Ni molt menys, l’objectiu nostre segueix sent entra al play-off i pujar de categoria. Ara per ara, però, el més important es sortir de la situació en que ens trobem i canviar aquesta dinàmica negativa. L’equip ha estat format i té qualitat per estar a dalt.

Personalment, com valores la teva aportació al conjunt enguany?
Aquesta està sent una temporada molt irregular per les lesions, que m’han impedit tornar a agafar l’estat de forma de l’any passat i m’han tallat el ritme per agafar la forma idònia. Espero arribar a un bon nivell aviat per contribuir al màxim a l’equip.