El marcador no acompanya el joc del CE Mataró

Els blanc-i-blaus van saber aprofitar millor les seves ocasions

El debut de Josep Maria Gonzalvo a casa tampoc ha estat positiu almenys pel que fa al resultat, ja que un Espanyol B també molt necessitat de punts (de fet tot i haver guanyat encara està per sota dels groc-i-negres) va saber aprofitar millor les seves ocasions per emportar-se els dos punts. Podríem dir que el marcador, que per cert estava espatllat, no va acompanyar el dissabte l’equip del Mataró que no va fer un mal partit pel que fa a joc.

Onze inicial inèdit del Mataró
El nou tècnic de l’equip local va haver de compondre una defensa inèdita amb Jonathan i Chino als laterals i Aleix i Kiku formant la parella de centrals. Pol jugava de pivot per davant de la línia defensiva i el seu treball sobretot a la primera part va ser impressionant recuperant moltíssimes pilotes. Delmà i Molina l’ajudaven una mica més endavant en la recuperació i construïen el joc d’atac, Charly i Sauras obrien el joc per les bandes i Busi ocupava la punta d’atac.

Amb aquesta estructura el Mataró va jugar una molt bona primera part que va ser de constants alternatives a una i altra porteria. Cañadas es jugava sempre la sacada llarga per buscar la sorpresa, tot i que així gairebé es donava la pilota a l’equip visitant que la perdia ràpidament davant la fortíssima pressió del centre del camp local que aleshores podia intentar sorprendre ja en terreny de l’equip blanc-i-blau.

Primera part molt distreta
Ja als dos minuts Charly va recuperar una pilota prop de l’àrea visitant i es va plantar sol davant Biel que va desviar el seu xut amb els peus. La rèplica visitant va venir per part del jugador del Cros, Yagüe que va rematar alt des de dintre l’àrea petita. Però la tònica de la nit va venir marcada uns instants més tard quan un minut després que Busi rematés de cap fora per molt poc, va arribar el primer gol espanyolista en una rematada de cap que si va entrar.

Per sort la picardia de Molina va permetre empatar ràpidament i fins al descans va continuar la mateixa tònica d’abans amb ocasions no massa clares a les dues porteries i amb un joc que agradava força al públic, no massa nombrós, que havia acudit al terreny de joc municipal.

L’Espanyol troba el forat i el Mataró no
No van canviar massa les coses a la represa, i durant els vint primers minuts les oportunitats es van anar succeint a un i altre costat, destacant per part local una de Molina als 9’ aturada per Biel amb els peus i un bon xut de Charly que va sortir fregant el pal als 16’, fins que als 19’ va arribar el que seria el gol de la victòria blanc-i-blava.

A partir d’aquell moment es va veure més segura la línia defensiva blanc-i-blava, amb la parella maresmenca formada per Sergio Sànchez i Robusté al centre tallant qualsevol intent de Busi i després d’Àngel, i el mig camp local va començar a estar ofegat deixant l’oportunitat als visitants d’arribar amb més facilitat a l’àrea de Cañadas, com quan el porter local va evitar amb els peus un xut de Pedraza, el millor atacant visitant. A poc del final Delmàs va rebre una pilota dins l’àrea però el seu xut en posició immillorable va sortir fora, i així el partit va acabar com havia començat, amb una ocasió mataronina desaprofitada.

MATARÓ: Cañadas, Aleix, Chino, Kiku, Pol, Jonathan, Charly, Delmàs, Busi (Àngel 55’), Molina (Lucas Viale 70’), Sauras (Bayarri 79’).
ESPANYOL B: Biel, Toni Lao, Fede, Sergio Sànchez, Robusté, Maureta, Borja, Micky, Yagüe (Busi 63’), Pedraza (Angel 78’), Tomàs (Juanma 86’).
ÀRBITRE: Sr. Oriol Bergadà. Va ensenyar targetes grogues a Jonathan, Molina i Lucas del Mataró i a Sergio Sànchez i Toni Lao dels visitants.
Gols: 18’ Penetració per la dreta de Borja amb centrada perfecta que remata de cap Pedraza entrant al primer pal (0-1); 22’ Pol treu ràpidament una falta indirecta mentre els visitants preparaven la tanca i MOLINA marca de xut ras ajustat al pal (1-1); 64’ Pedraza s’inflitra per entra la defense, dribla a Cañadas i en quedar escorat centra cap endarrere i Tomàs remata a plaer (1-2).