El Juventus s’apropa al capdavant

Els mataronins van vèncer a casa del Pineda i ja son a dos punts del líder (1-2)

El Juventus, gràcies a la seva victòria fora de casa, s’ha situat a dos punts del liderat. El Cirera per la seva part està a tres punts del líder que és el Santvicentí que té un partit menys. El Pla d’en Boet es troba a la zona mitja amb vuit punts, mentre que els Molinos ha sumat tants sols un punt, tot i que encara tenen un partit pendent al camp del Santvicentí.

Classificació: Santvicentí 15; Tiana 14; JUVENTUS 13; CIRERA 12; Pineda 11; Llavaneres, Calaf i Sant Pol 10; Canet 9; PLA D’EN BOET 8; Vilassar de Dalt B i Cabrils 7; Arenys de Mar i Premià de Dalt 6; Argentona 3; MOLINOS, Badalona Sud i Arenys de Munt 1.

PINEDA 1 – 2 JUVENTUS

JUVENTUS: Marc, Castañé, Martin, Albert, Pere (Garrido), Edu (Graupera), Poli, Damian (Isaac), Juan Carlos (Rodri), Rimblas.

El Juventus va aconseguir una gran victòria al camp del Pineda que el situa tercer en la classificació, d’aquesta manera els verd van dedicar el triomf al delegat de l’entitat que va morir la passada jornada.

Els mataronins van començar molt forts i ben aviat es van avançar en el marcador, tot i això el Pineda, abans d’arribar a la mitja part, va aprofitar un error de la defensa verda per empatar el matx. A la segona part els verds es van tornar a avançar en el marcador de penal. A partir d’aquí el gran protagonista va ser el jove porter del juvenil Marc que debutava amb l’equip que ho va aturar absolutament tot, fins i tot un penal que va fer que els verds aconseguissin els tres punts.

SANT POL 1 – 0 CIRERA

CIRERA: Palomino, Seco, Gerard, Bravo, Juan, Moreno, Mena, Diaz (Martinez), Raul (Ito), Carlos (Abel), Xiqui.

El Cirera va perdre al camp del Sant Pol un partit que en tot moment va dominar i que en el còmput global va merèixer guanyar. Els cirerencs van fallar massa ocasions, fins i tot un penal i al final del partit ho van pagar molt car. A part de la pena màxima fallada, els mataronins no van estar gens de sort ja que van estavellar dues pilotes al pal. El Sant Pol per la seva part es va limitar a aguantar les embranzides del rival i no va crear cap ocasió de gol en els noranta minuts de joc. Però va ser ja en el temps de descompte, quan en una jugada desgraciada, els locals van fer l’únic gol del partit, que els va valer per sumar els tres punts i deixar al Cirera sense puntuar.

CANET 2 – 1 PLA D’EN BOET

PLA D’EN BOET: Miguelangel, Guillen, Gilgado (Cristian), Fito, Pajuelo, Manel, Cruz (Castillo), Chaco, Palanco, Pera, Marc (Pirri), Caballero (Javi).
El Boet va perdre a casa del Canet en un partit que no va tenir gaire bon futbol i on no es van veure gairebé ocasions de gol. La primera part va ser molt avorrida i cap dels dos equips va crear gaire perill, tot i això abans del descans el Sant Pol es va avançar en el marcador. A la represa els locals es van trobar un altre cop sense voler amb un altre gol, i això va deixar el partit mig sentenciat. Malgrat això els grocs ho van intentar, però sense massa fortuna, i no va ser fins l’últim minut que joc que Castillo va aconseguir el gol de l’honor.

SANTVICENTÍ – MOLINOS Suspès
El partit entre el Santvicentí i els Molinos es va suspendre ja que pel dia del partit encara no estaven acabades les obres per arreglar el camp municipal de Sant Vicenç de Montalt.