La Cerdanyola cau per golejada

Malgrat jugar amb un home més els grocs van veure com el Tossa passava per sobre seu (4-1)

La Cerdanyola va caure golejada en el camp del Tossa, tot i jugar des del minut quinze de joc amb un jugador més per l’expulsió del porter local. El Tossa per la seva part va mostrar la seves credencials per ser un clar aspirant, i més encara veient la plantilla que té, formada per més de deu jugadors sud americans, sobretot argentins.

El partit va començar bé pels grocs, gràcies al penal transformat per Vicaria, tot i això el Tossa no es va venir avall i va passar per sobre dels cerdanyolencs i abans d’arribar al descans ja havia capgirat el marcador. A la segona part els mataronins van sortir amb ganes i van tenir alguna ocasió per empatar el matx, però a mida que passaven els minuts els locals anaven fent-se amb el controlde la pilota i del partit. En els últims minuts aquest major domini dels locals es va traduir amb dos gols més deixant el 4-1 final en el marcador.

La Cerdanyola s’apropa a la zona perillosa
Tot i que acabem de començar, la Cerdanyola ja està una mica a prop de la zona perillosa, i només ha sumat sis punts dels divuit possibles. El Tossa amb la seva legió sud americana ja és líder amb tretze punts. El Vilassar de Dalt és novè amb nou punts després d’haver perdut aquesta passada jornada a casa. La propera setmana els mataronins reben el Caprabo, equip que aquesta temporada ha pujat de categoria.

CERDANYOLA: Mario, Camprubí, Linares, David, Ivan (Albert, 76’), Vicaria (Toni, 84’), Martin (Hugo,55’), Uri (Luis, 66’), Javi Roman, Bustos (Calvo,64’), August.
ÀRBITRE:Sr, Vicente Leoz. Va amonestar amb targeta groga als locals Tissera, Diego, Toni al visitant David. Va expulsar amb targeta vermella al local Covelo en el 14’.
GOLS: Vicaria de penal 16’ (0-1), Marcos 31’ (1-1), Albert 35’ (2-1), Gomà 77’(3-1), Bertola 81’ (4-1).

Classificació: Tossa, Sant Cristòfol i Mollet 13; Bellavista 12; Caprabo 11; Montcada i Sant Cugat 10; Roses 9; Vilassar de Dalt i Taradell 8; Canovelles i Farners 7; CERDANYOLA i Ripoll 6; Sants 5; Vic 4; L’Escala 2; Pomar 1.