Debut amb poca sort de Gonzalvo a la banqueta

Algunes decisions arbitrals van condicionar el resultat final (2-1)

Després d’una setmana moguda pel canvi de tècnic i per les declaracions de jugadors als diferents mitjans, el debut de Josep Maria Gonzalvo a la banqueta no va ser positiu i el Mataró va veure trencada la seva ratxa de tres partits consecutius guanyant, caient en un partit fluix a Palamós on no va haver-hi massa canvis pel que fa al joc de l’equip, que a més es va veure perjudicat per algunes decisions arbitrals que van condicionar clarament el resultat final.

Badada general en el primer gol local
El Palamós que feia quatre jornades que perdia va sortir amb ganes, però evidenciant el perquè de la seva crisi, ja que poques accions portaven perill sobre la porteria de Cañadas. Fins que al minut dotze de joc, a rel d’una falta que no semblava portar perill, va arribar el primer gol quan Marc Garcia desmarcat, va marcar en la primera pilota que tocava després d’haver substituït Santi Celaya, un dels puntals palamosins, en una acció poc afortunada del porter Cañadas i de la defensa groc-i-negra.

Un gran gol de Charly anul·lat de forma increïble
A rel del gol el Mataró, que presentava les reaparicions de Jonathan i Sauras, però de nou la baixa d’Àngel, es va fer dominador de la situació i va tenir oportunitat de marcar als 25’ en una rematada de cap de Molina aturada molt bé per Bayona, i després en un parell de faltes llançades per Kiku, al final de la primera part i l’inici de la segona. I al final el gol va arribar quan Charly arrencant des de mig camp va rebre una passada de Molina i en veure el porter local avançat va marcar un gran gol des de cinquanta metres, però de forma increïble i a indicació del seu ajudant, que no havia vist un defensor més endarrerit, l’àrbitre va anul·lar el magnífic gol, aparentment per fora de joc. El Mataró va continuar dominant tot i que sense excessiva empenta de cara a porteria i finalment, ara en una jugada afortunada, va arribar l’empat que semblava poder donar ales el Mataró per sumar els tres punts.

Expulsió de Jose i gol empordanès
Però dos minuts més tard, el central groc-i-negre Jose, que estava fent un bon partit, va tallar de forma molt dura una penetració per la banda de l’extrem local i va ser expulsat amb vermella directa, i a conseqüència de la falta va arribar el gol de la victòria empordanesa en un embolic on l’àrbitre hauria pogut assenyalar perfectament falta sobre el porter Cañadas i també sobre un defensor ja que els davanters locals van entrar a per totes per ficar la pilota dins la porteria, com va acabar succeint. Després, i ja en inferioritat, el Mataró ho va intentar però sense possibilitat de marcar, cosa que sí haurien pogut fer els locals en el temps afegit en una doble ocasió.

PALAMÓS: Bayona, Evarist, Gallardo, Pitu Ventura, Vila, Litus, Pijoan (Jonathan 73’), Pitu Pérez, Roca (Franquesa 63’), Celaya (Marc García 11’) i Serrano.

MATARÓ: Cañadas, Franch (Bussy 45’), Aleix, Kiku, José, Jonathan, Charly, Lucas, Delmas, Molina i Sauras (Chino 65’).

ÀRBITRE: Sr. Martínez Sáez. Grogues: a Evarist, Gallardo, Litus, Franch, Aleix i Delmàs. Vermella: José (76’)

Gols: 12’ Falta llançada des de la dreta de l’atac local i Marc Garcia remata des del punt de penal fluix però ajustat al pal i Cañadas mal col·locat no pot arribar aturar la pilota (1-0); 74’ En una falta llançada per DELMÀS des de quasi quaranta metres, Jose que entra a rematar i Ventura que intenta refusar destorben l’acció del porter local i la pilota entra mansament a la porteria (1-1); 77’ Falta llançada des de la dreta de l’atac local que Molina refusa defectuosament al travesser provocant-se un embolic considerable a l’àrea mataronina, amb una falta claríssima d’un atacant sobre un defensor groc-i-negre que l’àrbitre no assenyala i que acaba amb una rematada de Vila sobre la ratlla de gol (2-1).