Cirera i Juventus s’apropen a la zona alta

El Pla d’en Boet també venç mentre el Molinos continúa sense guanyar

El Santvicentí és el líder de la categoria després d’haver guanyat en les cinc primeres jornades de lliga. El segon classificat és el Cirera que fins ara és l’equip de la ciutat que millor inici de lliga ha fet, Juventus i Boet també van bé i es troben a la zona alta. La cara negativa és el Molinos que només han sumat un punt dels quinze possibles.

Classificació: Santvicentí 15; CIRERA 12; Pineda i Tiana 11; JUVENTUS, Llavaneres i Calaf 10; PLA D’EN BOET 8; Vilassar de Dalt B i Sant Pol 7; Canet i Arenys de Mar 6; Cabrils 4; Premià de Dalt 3; MOLINOS, Badalona Sud i Arenys de Munt 1; Argentona 0.

CIRERA 2 - 1 Arenys de Mar

El Cirera va guanyar el seu partit a casa davant l’Arenys de Mar per 2-1 i se situa segon en la classificació. El partit va estar molt igualat i l’Arenys fins al final va plantar cara. La primera part va estar molt igualada, però el major encert de cara a porteria per part dels locals va fer encarrilar el matx amb un contundent 2-0. A la represa el Cirera es va fer més amb el domini del joc, però va fallar massa ocasions i després gairebé se li'n va el partit. A falta de quinze minuts pel final del partit els visitants van escurçar diferències i van posar la por al cos als seguidors cirerencs, tot i això l’equip va saber aguantar el marcador i fer-se amb els tres punts.
CIRERA: Palomino, Seco, Gerard, Bravo, Juan, Moerno, David, Diaz (Ito), Diaz, Raul (Valero), Mena, Xiqui (Abel).

JUVENTUS 3 - 1 Sant Pol

La Juventus continua fent un bon inici de temporada i aquesta setmana passada va guanyar el seu partit a casa contra el Sant Pol. Els visitants es van avançar en el marcador molt aviat i es van dedicar a tancar-se al darrera i a conservar el resultat, això va fer que els verds una vegada rera altra es topessin amb el mur defensiu del Sant Pol, tot i això en l’últim minut de la primera part els verds van fer l’empat. A la represa la cosa va seguir igual, el Sant Pol amb l’empat ja en tenia prou i continuava tancat al darrera esperant el final del matx. La Juventus per la seva part ho intentava un cop i un altre sense fortuna, fins que a falta d’un quart d’hora pel final van aconseguir el seu segon gol. A partir d’aquí els visitants van buscar l’empat i es van obrir, això ho van aprofitar els verds per fer el seu tercer gol, obra de Edu.
JUVENTUS: Moreno, Castañé, Marco (Martin), Alberto, Pere (Garrido), Poli (Juan Carlos), Damian, Rodri (Graupera), Juli, Edu, Marc.

PLA D’EN BOET 2 - 1 Premià de Dalt

El Pla d’en Boet continua estant fort a casa i aquest cop va guanyar de forma justa i clara al Premià de Dalt. La primera part va ser de total color groc, però la falta de punteria i la bona actuació del porter local van fer que el marcador del descans fos un escarransit 1-0. A la represa la cosa va seguir igual, i als cinc minuts de joc Palanco va fer el seu segon gol i posava el 2-0. A partir d’aquí els grocs van buscar el tercer gol per sentenciar el matx, però aquest no va arribar, i a falta de quinze minuts pel final, el Premià feia el 2-1 que posava emoció al resultat final. En aquests instants finals els visitants van buscar l’empat desesperadament, però els grocs no es van posar nerviosos i es van dedicar a mantenir la pilota allunyada de la seva àrea i a esperar el xiulet final.
PLA D’EN BOET: Miguel Angel, Cristian, Fito, Pera (Miki), Pajuelo, Manel, Castillo (Cruz), Chaco, Palanco (Pepe), Diego, Javi (Caballero).