La Cerdanyola no passa de l’empat amb el Vilassar de Dalt

El partit va ser disputat i cada equip va dominar una part (2-2)

La Cerdanyola va empatar el derbi de la categoria a casa contra el Vilassar de Dalt. El resultat final va ser just ja que tots dos equips van dominar una part de matx. La primera va ser de domini visitant, el Vilassar va ser l’equip que va tenir la pilota i que va tenir les ocasions més clares. Gràcies a això va marxar al descans amb el 0-1 en el marcador. A la segona part els grocs van reaccionar i es van fer amb l’esfèric i van començar el seu bon futbol i més quan els visitants es van quedar amb 10 homes. Poc després d’això van fer l’empat, però en un jugada enredada el Vilassar es va tornar avançar en el marcador. A falta de vint minuts pel final la Cerdanyola va fer l’empat, i hauria aconseguit la victòria a falta de tres minuts si la pilota de Bustos no s’hagués estavellat al travesser. Aquest era el segon empat de l’equip de la setmana, ja que el passat dia 12 d’octubre ja havia empatat a dos gols al camp del Sants en el partit suspès.

CERDANYOLA: Fonti, Camprubí, Linares (Toni,60’), David Albert (Uri,46’), Calvo (Gavilan,46’) Oscar, Javi Roman, Hugo (Marti,70’), Augusto (Bustos,46’).

ÀRBITRE:Escalera Aguilar. Va amonestar amb targeta groga als locals David, Ivan, Hugo, Toni, Camprubí, i als visitants Israel i Benji. Va amonestar amb doble groga al local Javi Roman i al visitant Carlos.

GOLS: Espada 16’ (0-1), Gavilán 54’ (1-1), Bricio 56’ (1-2), Hugo 68’ (2-2).