El millor va ser el resultat

Àlex Delmas torna a decidir amb un gol molt bonic (1-0)

El Mataró va aconseguir davant del Prat, en un partit poc brillant, el tercer triomf en una setmana que li permet continuar a la zona alta de la taula classificatòria, tot i que Marc Serrano continua tenint molts lesionats i va haver de confeccionar un equip en el qual només hi havia tres jugadors dels que la temporada passada formaven l’equip titular. En efecte no hi eren Miguel Angel, Manolo, Ballús, Jonathan, Sauras ni Molina, ni evidentment Fernando i Óscar ara a l’Europa, i d’això evidentment se’n ressenteix el joc de l’equip que no té la brillantor ni l’eficàcia que tenia la passada temporada.

Un magnífic gol i una bona jugada que salven el partit
Des de bon començament es va veure un Prat molt lluitador, dur en ocasions, i també es va veure un col·legiat que deixava jugar molt, massa de vegades, i que va fer que el partit tingués poca brillantor i molt de joc insuls al centre del camp. La primera ocasió va ser per als pratencs quan Ivi no va saber rematar un refús defectuós de Cañadas. Però poc a poc la defensa groc-i-negre amb Jose i Aleix molt bé al centre i amb força per pujar en ocasions a l’atac, i Fran i Kiku bé als laterals, va controlar perfectament els atacs visitants, que no tornarien a portar perill gairebé en tot el partit.

I el millor del partit va produir-se al tram final de la primera part, primer en una grandíssima jugada, gairebé de Ronaldinho, de Charly a l’extrem dret que va centrar endarrere perquè rematés Lucas salvant un defensa sota pals, després quan una falta llançada per Kiku va ser pentinada per Lucas obligant a Víctor a treure la pilota que entrava ajustada a la base del pal en una excel·lent aturada i finalment el magnífic gol producte d’una gran combinació entre Delmàs i Àngel López i que va permetre que el primer marqués per segon diumenge consecutiu el gol de la victòria local.

Represa per oblidar
A la represa, el tècnic mataroní va canviar a Delmàs i després a Charly, els dos jugadors que més havien aportat en atac i en l’aspecte ofensiu el Mataró va baixar moltíssim el seu rendiment fins a desaparèixer, ja que Àngel López està molt fluix, i els que van entrar tampoc van estar fins.

Per la seva part el Prat va dominar territorialment, però sense tenir capacitat per superar la bona tasca defensiva local, i la lluita de Lucas i Pol al centre del camp, i així van anar passant els minuts sense que hi hagués res a ressaltar com no fos una falta ben llançada per Kiku i ben refusada per Víctor i que va estar a punt de proporcionar un ensurt a l’equip local en l’immediat contratac, igual que havia passat a Manresa. Per sort no va ser així i els dos punts es van quedar a casa, que en aquesta ocasió era el més important. Esperem que amb el pas de les jornades arribi també el bon joc.

MATARÓ: Cañadas, Fran, Aleix, Kiku, Jose, Pol, Charly (Bayarri 80’), Lucas, Àngel, Delmàs (Molina 51’) i Chino (Nabil 66’).
PRAT: Víctor, Moreno, Gallego, Iván, Robert, Carlitos, Ivi (Lolo 55’), Àlex Pérez, Jaime (Palet 82’), Benja i Miguel Rubio.
ÀRBITRE: Sr. Cardoso Montesinos. Va ensenyar targetes grogues a Jose i Àngel del Mataró i a Robert del Prat, que també va veure la vermella directa ja en el temps afegit.

GOL: 35’ Delmàs aixeca per sobre la defensa cap a Àngel que fa la paret i DELMÀS, tot i ser enganxat per darrere per un defensor, engalta un potent xut des de la frontal que entra per tot l’escaire (1-0).