Pèssima jornada pels equips mataronins a segona territorial

Cap dels conjunts de la ciutat va ser capaç de vèncer el seu partit

Després d’aquesta nefasta jornada pels equips de la ciutat que han perdut tots, el Cirera ha perdut el liderat. El Molinos per la seva part continua a la part baixa amb tant sols un punt, Juventus i Pla d’en Boet es troben a la zona mitja de la classificació.

Classificació: Santvicentí 12; Llavaneres i Calaf 10; CIRERA 9; Pineda i Tiana 8; JUVENTUS i Sant Pol 7; Arenys de Mar 6; PLA D’EN BOET 5; Vilassar de Dalt B 4; Canet i Premià de Dalt 3; MOLINOS, Badalona Sud, Cabrils i Arenys de Munt 1; Argentona 0.

Arenys de Mar 2 - 1 JUVENTUS

El Juventus va perdre el seu primer partit de lliga contra un arenys de Mar que es va mostrar molt superior a l’equip verd. Els locals van basar la seva victòria gràcies a la seva major efectivitat de cara a porteria, fruit d’això van marxar al descans guanyant 2-0.
A la segona part els verds van intentar reaccionar, i fins i tot van escurçar diferències, però a partir d’aquí van ser incapaços de crear més perill. En els últims instants de joc els locals amb molt bon encert es van dedicar a aguantar el marcador i deixar passar el temps fins al xiulet final.
JUVENTUS: Moreno, Castañe, Garrido, Marco, Matin (Costa), Rodriguez, Ortiz, Romero, Edu, Damian, Graupera.

PLA D’EN BOET 1 - 6 Santvicentí

Desastrós partit del Pla d’en Boet que va perdre a casa de forma clara i contundent contra un dels aspirants a l’ascens. Els visitants en tot moment van passar per sobre dels grocs que van fer uns dels seus pitjors partits dels últims temps. La superioritat va ser tant clara que a la mitja part amb el 0-3 el matx ja estava decidit.
A la represa el partit va continuar igual, amb un Santvicentí jugant a plaer que va aconseguir tres gols més, i amb un Boet que en cap moment va donar mostres d’aixecar el partit, i que tant sols va ser capaç de marcar el gol de l’honor.
PLA D’EN BOET: Jose, Guillen, Micki (Cristian), Dani, Pajuelo, Mane (Fito), Caballero (Castillo), Chaco, Pere, Palanco (Diego), Javi.

Tiana 2 - 1 CIRERA

El Cirera va perdre el seu primer partit de lliga i el liderat a al camp del Tiana tot i fer molt més bon joc que l’equip local. La primera part va estar bastant igualada, tot i que van ser els cirerencs els que van gaudir de les millors ocasions, però cop rera cop els xuts es topaven amb el porter local, que va ser l’heroi de la victòria local amb la seva brillant actuació. Abans d’arribar al descans el Tiana va materialitzar dues de les poques ocasions que va tenir en tot el partit per marxar amb un injust 2-0 a favor.
A la segona part el Cirera va continuar posant setge a l’àrea rival, però el porter del Tiana semblava ser una muralla infranquejable. Malgrat aixà Valero a poc pel final va reduir diferències, però a partir da’quest moment els locals van saber refredar el matx i fer que els tres punts es quedessin a casa.
CIRERA: Palomino, Gerard, Manolo (Coca), Bravo, Juan, Ruben, David (Seco), Diaz, Raul (Ito), Mena, Xiqui (Valero).

Calaf 2 - 1 MOLINOS s

El Molinos continua sense aixecar cap del seu mal inici lliguer i aquesta setmana va tornar a perdre. Aquest cop ho va fer en els sempre complicat camp del Calaf, equip que ocupa la tercera posició. El partit va ser bastant disputat, però la major efectivitat de cara a porteria dels locals va decidir el partit al seu favor.
MOLINOS: Jesús, Gonzalo, Andorrà (Jiménez), Kiko, Nani, Rafa, Palma (Ramon), Sito, Ventura (Mariano), Aitor i Marc.