La Cerdanyola rep poc premi pel bon joc desplegat

Farners - Cerdanyola 2-2

La Cerdanyola va empatar un partit que mereixia guanyar al camp d’un Farners que va tenir la fortuna com el seu millor aliat. L’equip mataroní va tornar a fer el bon joc de la primera jornada i va ser l’amo i senyor del matx en tot moment, gràcies a això va marxar al descans amb el 0-1 a favor, gràcies a un gol de Bustos.

A la represa, la tònica continuava sent la mateixa, però en una jugada desgraciada Camprubí va marcar en pròpia porta i els locals es van trobar amb l’empat. A partir d’aquí els grocs van buscar la victòria a tota costa i gràcies a un altre gol de Bustos van tornar a agafar avantatge. Malgrat això, a falta de cinc minuts pel final, el Farners en una altra jugada enredada va fer el gol de l’empat definitiu.

Aquest cap de setmana la Cerdanyola juga a les 5 de la tarda al seu camp contra el Vilassar de Dalt, abans de l’inici del matx es farà la presentació de tots els equips de l’entitat.

CERDANYOLA: Mario, Camprubí, Linares, David (August,68’), Albert (Martín, 65’), Vicaria (Uri, 60’),Gavilan (Calvo 70’), Oscar, Javi Roman, Hugo, Bustos (Guillen, 88’).
ÀRBITRE: Sr. Albelda Barcena. Va amonestar als locals Rota, Artau i Roger, i als visitants Camprubí, August, Oscar i Hugo.
GOLS: Bustos 34’ (0-1), Camprubí en pròpia meta 59’ (1-1), Bustos 78’ (1-2), Roger 85’ (2-2).