El Cirera segueix imparable i es situa líder

Pla d’en Boet i Juventus empaten, mentre que el Molinos continua sense aixecar cap

La tercera jornada a la Segona Territorial ha estat poc fructífera per als equips mataronins. Només el Cirera, que ja es primer a la classificació, va aconseguir guanyar el seu partit i segueix imbatut. Per la seva banda, Juventus i Pla d’en Boet van empatar els seus respectius partits davant Tiana i Calaf i es mantenen a la zona alta de la taula. El Molinos, que encara no ha guanyat cap dels encontres disputats, no aixeca cap i s’enfonsa a la classificació.

PLA D’EN BOET 3 - 3 Calaf

El Pla d’en Boet va ser capaç d’empatar a casa en un partit que se li va posar molt complicat en el minut 25 de la primera part quan es va quedar amb deu jugadors. El matx va començar molt obert i amb ocasions per tots cantons. Fruit d’això en el minut 20 el marcador ja era d'1-1, en el minut 25 va arribar la jugada del segon gol del Calaf i que va suposar l’expulsió de Pirri.

A la segona part les coses encara es van complicar més quan només començar el segon temps els visitants es posaven 1-3 en el marcador. A partir d’aquí els grocs van llançar-se a l’atac tot i ser un home menys. Chavo va obrir la remuntada amb un gran gol, i a falta de tres minuts pel final Castillo va fer l’empat definitiu.
PLA D’EN BOET: Jose, Guillen, Crsitian, Pirri, Marc (Micki), Mane, Castillo, Chaco, Pere, Palanco, Javi (Pepe).

JUVENTUS 1 - 1 Tiana

El Juventus va salvar un punt in extremis a casa davant un Tiana que es va mostrar com un equip no molt tècnic, però molt fort físicament i amb una gran defensa. El partit va començar amb bastants interrupcions i cap dels dos equips portava el pes del joc. Però en el minut vint de joc el Tiana, en una jugada afortunada, es va avançar en el marcador. A partir d’aquí els visitants no van buscar més la porteria de Moreno i es van dedicar a defensar-se. Els verds ho van intentar de totes maneres, però el bon joc aquest cop no va acompanyar. A la segona part amb els mataronins desesperats en veure que no hi havia forma d’arribar al l’àrea rival, l’entrenador verd va fer entrar un central més al camp perquè fes de davanter centre i buscar un atac més directe. Aquesta solució d’última hora va tenir recompensa quan en el temps de descompte Marco va fer el gol de l’empat.
JUVENTUS: Moreno, Juli, Garrido, Marco, Alberto, Juan Carlos (Damian), Graupera (Enric), Poli, Edu, Rodri (Martin), Marc.

CIRERA 3 - 1 Arenys de Munt

El Cirera va tornar a guanyar a casa amb comoditat, aquest cop ho va fer contra l’Arenys de Munt, un dels últims classificats. Gràcies a aquesta victòria l’equip ja és líder. Els primers minuts del matx van estar igualats, però de mica en mica el Cirera s’anava fent amb el domini del partit, fruit d’això va arribar el primer gol cirerenc, i a partir d’aquí l’Arenys va desaparèixer. Abans d’anar al descans Raul va fer el seu segon gol. A la represa el Cirera va continuar atacant i si no arriba a ser per la bona actuació del porter visitant el resultat podria haver estat d’escàndol. Ja en el temps de descompte l’Arenys va aconseguir el gol de l’honor després que l’àrbitre del matx assenyalés un penal inexistent. El Cirera ja compta tots els seus partits per victòries i des del primer partit de lliga ja va deixar ben clar la seva etiqueta de favorit per aconseguir l’ascens.
CIRERA: Palomino (Edu), Gerard, Manolo, Bravo, Juan, Ruben (Seco), David (Coca), Diaz, Xiqui, Mena (Valero), Raul (Ito)

MOLINOS 0 - 1 Sant Pol

Els Molinos continuen sense aixecar cap en aquest inici de lliga i van tornar a perdre. Aquest cop ho van fer a casa davant el Sant Pol, que va saber aprofitar un de les poques ocasions de gol que va tenir per després tancar-se al darrera i endur-se els tres punts. Els locals per la seva part van mostrar les seves carències ofensives i no van ser capaços ni tant sols d’empatar el partit.