La Cerdanyola es mostra inoperant en atac

CERDANYOLA – CANOVELLES 0-1

La Cerdanyola va perdre el seu primer partit de la temporada i a més ho va fer casa davant un rival que només va crear perill en la jugada del gol i prou. Els del Vallès van tenir la sort de que en una jugada afortunada en el minut dos de joc van aconseguir l’únic gol del partit. A partir d’aquest moment la Cerdanyola ho va intentar amb més cor que cap i va ser incapaç de penetrar la teranyina defensiva del rival durant tot el primer temps.

A la segona part amb el canvis ofensius fets per l’entrenador no n’hi va haver prou i els resultats van ser els mateixos, una vegada i una altra l’equip xocava contra la muralla del Canovelles. Els visitants per la seva part tant sols es van dedicar a defensar i a perdre tot els temps possible, durant la segona part el massatgista visitant va entra fins a més de cinc cops. Al final del matx els grocs van tenir alguna ocasió, però la sort no va estar de cara i el Canovelles va marxar sense fer un bon futbol, però amb els tres punts.

CERDANYOLA: Fontí, Camprubí (Calvo, 55’), Linares, David, albert (Martín, 46’), Oscar, Gavilan, Uri (Guilen, 46’), Javi Román, Hugo (Toni, 75’), August (Bustos, 46’).
CANOVELLES: Santi, Jimmi, Pol, Planas, Romo, Maquina, Chus, Cuadros (Gerard, 40’), Aaron (Zeus, 46’), Aniceto (Victor, 75’), Salinas (Oliver, 78’).
ÀRBITRE: Sr. Rodríguez Carrillo. Va amonestar amb targeta groga als locals Camprubí, Albert, Javi Román, Bustos i Martin, i als visitants Maquina, Chus, Gerard i Zeus.
GOLS: Cuadros 2’ (0-1).