El CE Mataró no pot amb un Manresa en bona ratxa (2-0)

Els maresmencs no van poder superar un equip que va jugar amb deu bona part de l’encontre

El Manresa va aconseguir els tres punts davant el Mataró (2-0) en un partit que els locals van tenir controlat tot i jugar amb deu jugadors la segona meitat del partit. Així el Manresa segueix amb la seva bona ratxa i el Mataró suma la seva segona derrota consecutiva.

La primera part del partit va ser molt oberta i ambdós equips buscaven sense reflexes la porteria contraria. Les arribades eren constants i en el minut 10, el local Riki va aconseguir superar Miguel Ángel després d’aprofitar una gran passada de Sucias. Els groc-i-negre van començar a apretar en els últims minuts del primer temps però no va obtenir recompensa alguna tot i l’expulsió en el minut 43 de Javi Pérez.

Poques arribades del Mataró
A la segona part el Mataró va ser incapaç de treure profit de la seva superioritat numèrica i no va disposar de clares ocasions de gol. Mentrestant, el Manresa dominava la possessió de la pilota i es defensava amb ordre. Al minut 63, Riki va deixar el partit vist per a sentencia amb el seu segon gol.

La setmana que ve el Mataró s’enfrontarà al Municipal amb la Rapitenca un dels equips revelació d’aquest inici de temporada i segon classificat. Els groc-i-negre es troben ara mateix a tres punts de les places que donen dret a disputar la promoció d’ascens.

MANRESA: Reyes, Moisés, Rangel, Folguera, Farrés, Javi Pérez, Sucias, Cano (Guarcg 89'), Ramon (Soler 59'), Roger (Barcons 80') i Riki.
MATARÓ: Miguel Ángel (Cañadas 32'), José, Aleix, Chino, Manolo Jiménez (Busi 57'), Pol (Bayarri 71'), Sauras, Jonathan, Cherly, Delmàs i Molina.
GOLS: 10' Riki (1-0); 63' Riki (2-0).