Cirera i Juventus marquen el ritme amb bon pas

Els dos equips mataronins comparteixen el liderat de Segona Territorial

El Cirera i el Juventus comparteixen el liderat de la categoria després d’haver guanyat en les dues primeres jornades de lliga. El Pla d’en Boet i els Molinos per la seva part van empatar en el primer derbi mataroní de la temporada. El Molinos és el pitjor mataroní ja que només ha sumat un punt dels sis possibles.

Calaf- Badalona Sud 2-1
Cabrils- Santvicentí 1-2
Premià de Dalt- Vilassar Dalt B 1-1
Canet- Llavaneres 1-3
Argentona- CIRERA 0-4
Arenys de Munt- JUVENTUS 1-2
Tiana- Pineda de Mar 0-0
Arenys de Mar- Sant Pol 2-3

Classificació: JUVENTUS, CIRERA, Santvicentí i Calaf 6; Pineda, PLA D’EN BOET i Tiana 4; Llavaneres, Arenys de Mar i Sant Pol 3; Premià de Dalt, MOLINOS i Vilassar de Dalt B 1; Cabrils, Badalona Sud, Canet, Arenys de Munt i Argentona 0.

Argentona 0 - 4 CIRERA
CIRERA: Palomino, Gerard, Manolo, Carlos, Juan, Ruben (Valero), David, Diaz, Raul (Ito), Mena, Xiqui.

El Cirera va guanyar els segon partit de lliga sense massa complicacions de forma clara i contundent al camp de l’Argentona que ja és cuer. Els mataronins van veure com ben aviat se’ls va posar el partit de cara quan Xiqui va marcar de penal en el minut quinze. Abans d’arribar al descans els grocs van poder ampliar el seu avantatge, però el marcador ja no es va moure. A la segona part la tònica va ser la mateixa, i l’únic equip que creava ocasions de gol era el Cirera, fruit d’això van arribar dos gols més obra de Raul. A les acaballes del matx Ito va fer el quart gol cirerenc que va tancar la golejada.

Arenys de Munt 1 - 2 JUVENTUS

JUVENTUS: Moreno, Juli, Isaac (Garrido), Martin (Marco), Alberto, Silva (Castanyé), Poli, Edu, Rodri, Enrique (Pere), Damian.

El Juventus va confirmar el seu bon estat de forma i es va endur una victòria molt treballada del camp de l’Arenys de Munt. Els primers minuts del matx van ser de domini local que ben aviat es va avançar en el marcador gràcies a una badada de la defensa verda. Tot i això els mataronins, fruit del gol encaixat, van despertar i Edu va empatar el matx abans d’arribar a la mitja part. A la represa l’equip mataroní va ser l’únic que va intentar tocar pel ras la pilota, davant un Arenys molt rocallós i que buscava el futbol directe. Els verds van ser els que van tenir les ocasions més clares, però no van estar molt encertats de cara porteria i quan l’empat semblava que seria el resultat final, un rebot en l’àrea de l’Arenys va donar el gol i els tres punts pel Juventus.

PLA D’EN BOET 1 - 1 MOLINOS

PLA D’EN BOET: Miguelangel, Cruz (Miki), Cristian, Albert, Fito, Marc, Castillo (Javi), Marc (Jose), Pepe, Pere (Palanco), Chaco.
MOLINOS: Antonio, Andorrà, Gonzalo, Jímenez (Aito), Nani, Palma, Marc (Rafa), Sito, Morales (Mariano), Paco, Ventura (Lima).

El primer derbi mataroní de la temporada disputat entre el Pla d’en Boet i els Molinos va acabar amb empat a un. El partit va estar molt disputat i fins l’últim minut se’l va poder endur qualsevol, cal destacar que l’àrbitre del partit va expulsar tres homes, un del Molinos i els dos porters del Boet, el que va fer que els locals juguessin deu minuts amb un jugador de cap fent de porter. El Pla d’en Boet va ser l’equip que va tenir el domini dels primers quaranta cinc minuts, fruit d’això va marxar al descans amb avantatge. A la segona part el partit es va travar molt més i no es van veure moltes ocasions de gol, tot i això els visitants van aprofitar una de les poques que van tenir per fer l’empat definitiu. En els últims minuts qualsevol dels dos equips podia haver aconseguit la victòria.

3a Jornada (2 d’octubre)
Aquest cap de setmana el Molinos intentarà sumar els seus tres primers punts a casa davant el Sant Pol, equip que ha guanyat els seus dos partits. Cirera i Juventus intentaran continuar estan a dalt de la classificació, els dos juguen a casa contra l’Arenys de Munt i Tiana respectivament. El Boet per la seva part rep a casa al Calaf que ha sumat els sis punts possibles.