El líder es mostra intractable contra el CE Mataró (1-4)

L'empat de Santi Triguero abans del descans va fer molt de mal

El Mataró no va poder aturar la marxa d’aquest intractable Vilanova que amb aquesta ja suma quatre victòries en quatre partits i es manté líder solitari de la categoria, aconseguint a més la seva primera victòria a Mataró de la història, gràcies a l’encert i a la qualitat d’un jugador com Santi Triguero que va marcar la diferència, i va capgirar el marcador amb dos gols psicològics al final de la primera part i l’inici de la segona.

L’equip groc-i-negre, que venia amb moral després d’haver guanyat a Rubí i que de guanyar el Vilanova podia situar-se a la posició de líder, va sortir molt motivat i jugant amb un ritme que no se li havia vist fins ara aquesta temporada. La forta pressió que els mitja punta locals exercien a la sortida de la pilota per part vilanovina feia que l’equip visitant perdés molt ràpidament el control i no podia brillar la qualitat de la majoria dels seus jugadors. Àlex Delmàs recuperava moltes pilotes i abans del quart d’hora després d’una bona combinació amb Àngel va portar el primer perill clar amb un bin xut que va refusar un defensa, i poc després va iniciar la jugada del gol mataroní que va culminar el golejador Àngel amb la seva habitual mestria. Tot semblava anar rodat ja que el Mataró tenia el control absolut del partit, tot i que per la banda esquerra Santi Triguero portava pel camí de l’amargura a Lluís. I va ser aquest jugador el que va igualar el partit amb un magnífic llançament de falta quan el descans ja estava a tocar.

Del dia a la nit
I tot va canviar a la represa, sobretot després que Santi Triguero marqués el segon amb una rematada de “primera divisió”. El Mataró va perdre absolutament el control, sortint del partit, i el Vilanova va aprofitar una errada defensiva per marcar el tercer que semblava sentenciar el partit.

Quedava molt de tota manera i Marc Serrano va fer entrar a Charly que va donar més empenta l’atac local i que als 25’ hauria pogut posar el Mataró altre cop en el partit quan va rematar al travesser després d’una excel·lent jugada de Kiku Rimblas. Però va ser un miratge ja que la defensa visitant dominava el joc aeri i tenia ben lligat a Àngel i el cop definitiu el van donar els vilanovins a falta de deu minuts marcant el quart gol, que va establir una diferència al marcador del tot injusta en un partit que va tenir una part per a cada equip.

CE MATARÓ: Miguel Àngel, Lluís (Charly 58’), Aleix Camps, Kiku Rimblas (Chino 90’), Jose, Jonathan, Sauras, Lucas Viale (Bayarri 63’), Àngel, Delmàs i Molina.
VILANOVA: Manel, Javi Gonzàlez, Alquèzar, Valldosera, Víctor Duran, Boira (Alfonso 75’), Juanje (Nefta 81’), Cristino, David Avila (Ivan 70’), Sellarès i Santi Triguero.
ÀRBITRE: Sr. Calle Martínez, va ensenyar targetes grogues a Àngel, Molina i Charly del Mataró i a Alquézar i Boira del Vilanova.
GOLS: 21’ Delmàs fa una bona passada per sobre la defensa cap a ÀNGEL que guanya l’esquena al seu marcador i supera per baix la sortida de Manel (1-0); 45’ Triguero de falta directa de xut ras enganxat al pal (1-1); 49’ Centrada llarga de Javi Gonzàlez a dintre de l’àrea on Triguero engalta una volea sensacional que entra enganxada al travesser (1-2); 57’ Falta llançada des de la dreta i Valldosera sol al segon pal remata a plaer (1-3); 80’ Apatia defensiva local per refusar una defensa que aprofita Triguero per completar el seu “hat-trick” (1-4).