Cirera, Juventus i Boet comencen guanyant

Cirera 1- Canet 0
Cirera:Palomino, Gerard, Juan, Carlos, Manolo, Ruben (Bravo), David, Diaz, Raul, Mena (Valero), Txiqui (Ito).
Bon inici de lliga del Cirera que va guanyar a casa el seu primer partit de la temporada amb més facilitat que la que demostra el marcador. El Canet va venir a fer un joc molt tosc i sense gaire vocació ofensiva en busca d’un empat sense gols.
Durant la primera part els mataronins va ser els amos i senyors del matx, però la falta de punteria i la bona actuació del porter visitant va fer que s’arribés al descans amb empat a zero. A la represa el Canet va seguir tancat al darrera per aguantar l’empat inicial i fins i tot en algunes ocasions es va emprar amb una duresa excessiva. El Cirera per la seva part va seguir buscant el gol i amb la convicció de que aquest tard o d’hora arribaria. I així va ser, a falta d’un quart d’hora pel final, Valero que acabava d’entra en la segona part va fer el gol de la victòria local. Després del gol els grocs van tenir alguna ocasió més per ampliar l’avantatge, però el marcador ja no es va moure més.

Juventus 6- Argentona 0
Juventus:Xevi, Issac, Alberto, Marco, Casntañé, Pere, Damian, Rodri, Poli, Marc, Edu. Inici esperançador del jove equip del Juventus que va passar per sobra d’un Argentona molt fluix que en cap moment van entre dins del partit. Gràcies a aquesta amplia victòria l’equip verd es col·loca líder de la categoria després de la primera jornada. Els verds van sortir molt concentrats des del primer minut i amb ganes donar una bona imatge davant del seu públic. Fruit d’això el Juventus va marxar amb dos gols d’avantatge en el marcador al descans. A la segona part la cosa va seguir igual i el vers continuaven arribant a la porteria rival amb freqüència, mentre que l’equip de l’Argentona amb prou feines es podia defensar. Els mataronins en cap moment es van relaxar tot i veure’s amb el marcador a favor i el partit encarrilat, i amb ratxa de joc brillant van fer quatre gols més, que al final del partit van ser pocs amb els que podrien haver arribat.

Badalona 1- Pla d’en Boet 3
El Pla d’en Boet va començar la lliga amb una important victòria fora de casa davant el nou equip del Badalona Sud, nascut recentment de la fusió de diversos equips de la ciutat badalonina. Els grocs van portar a la pràctica les bones sensacions donades a la pre temporada i amb un ràpid joc al contraatac es van endur els tres primers punts.

Molinos 1- Arenys de Mar 2
Els Molinos va començar la lliga amb mal peu després de perdre a la primera jornada a casa de forma inesperada contra l’Arenys de Mar. Els mataronins van donar senyals de no estar encara al 100% de les seves possibilitats i van veure com volaven els tres primers punts cap a Arenys.