Inici prometedor de la Cerdanyola (4-0)

L'equip de Morales comença la temporada amb un festival de gols

Gran inici de lliga de la Cerdanyola davant el seu públic, en un partit que l’equip mataroní va dominar de principi a fi. La clau del partit va ser la gran velocitat que van imprimir els grocs en els seu joc, que un cop rera altre va desbordar per complet la defensa rival.

L’inici del partit va ser elèctric i els locals van tenir diverses ocasions per avançar-se en el marcador, però no va ser fins al minut 20 que August va fer el primer gol de la victòria groga. Poc després va arribar el primer gol del matx de Javi Roman que encarrilava el partit abans del descans.

A la segona part els visitants ho van intentar, però en tot moment van ser superats pels mataronins, en els últims minuts del matx la Cerdanyola va fer dos gols més que van tancar la golejada final. La nota negativa del matx va ser l’expulsió de Gavilan amb vermella directa en els últims minuts de joc.

CERDANYOLA: Fonti, Camprubí, Linares, David (Albert,80’), Ivan, Oscar (Vicaria,86’), Calvo (Bustos,60’), Uri (Gavilan,45’), Javi Roman, Hugo, Auguts (Guillen, 53’).
Sant Cugat: Gerard, Rodri, Pollo, Ilzarbe, Javi, Cesar, Alberto, Mendez (Manel,60’), Ivan, Nando (Paez,65’), Alvaro (Aguilar,46’).
ÀRBITRE: Sr. Arnal Bebia. Va amonestar amb targeta groga als locals Ivan, Uri i August i al visitant Cesar. A més va expulsar amb doble groga al visitant Pollo en el 82’ i amb vermella directa al local Gavilan en el 89’.
GOLS: 20’August (1-0), 27’ Javi Román (2-0), 85’ Javi Román (3-0), 93’ Bustos (4-0).