El CE Mataró capgira el partit en el temps de descompte

El Rubí es va avançar a la primera part però Kiku, de penal va donar la victoria als groc-i-negre

El Mataró va aconseguir els tres punts a Can Rosés quan tothom donava per fet l’empat en un partit molt disputat per ambdós equips. Kiku, de penal i en el temps afegit (92’) va capgirar el resultat en un encontre amb moltes alternatives, que Jordi Rodríguez havia posat de cara per al Rubí al final de la primera part.

Els locals, tot i comptar amb nombroses baixes, van plantar cara a uns mataronins que en els primers minuts ja havien avisat de seu perill per mitjà de sendes rematades d’Àngel (4’) i Molina (‘7). Els de Rubí servint-se de la seva millor arma, el contraatac, van crear alguns problemes a la defensa groc-i-negre però es van topar amb Miguel Ángel, que va resoldre amb encert les arribades locals. No va ser fins l’últim minut del primer període que els vallesans van aconseguir, gracies a un magistral llançament de falta de Jordi Rodríguez, avançar-se en el marcador.

Molina va aconseguir el gol de l’empat
A la represa, un Mataró tocat pel gol no era capaç de trencar l’ordenada defensa dels rubinencs, fins que en el minut 65, Molina, tot sol a l’àrea, va aprofitar el forat per materialitzar una centrada en el gol de l’igualada. Tot i l’empat, l’equip local va tenir alguna oportunitat per endur-se el partit, com un gran xut de Cholo (88’) que el travesser va evitar que es convertís en el gol de la victòria.

Finalment, ja en el temps de descompte (92’) una incursió de Charly a l’àrea del Rubí va acabar amb una entrada de Quique que l’àrbitre va castigar amb penal. Kiku va ser l’encarregat de llençar la pena màxima i no va fallar. Els tres punts volaven a Mataró i serveixen als de Marc Serrano per entrar a les posicions que donen accés a la promoció d’ascens.

CLASSIFICACIÓ DEL GRUP V DE TERCERA DIVISIÓ