Comença la Segona Regional amb quatre mataronins

Molins, Cirera, Juventus i Pla d’en Boet inicien la seva singladura

  • Divendres, 16 Setembre 2005 02:00
El Cirera
El Cirera comença la lliga al sempre complicat camp del Premià de Dalt en el seu retorn a la Segona Territorial després del descens de la temporada passada. L’equip arriba al partit amb la plantilla al complet, excepte la baixa d’una de les noves incorporacions que no podrà jugar per sanció. La moral de l’equip és molt bona fruit dels bons resultats aconseguits en la pretemporada. En l’últim partit de preparació l’equip va vèncer al 2-1 al Canet.

El Juventus
Els verds comencen la lliga a casa contra un Argentona que la temporada passada va estar en llocs de descens fins la penúltima jornada, i que aquest any s’ha reforçat bastant. El Juventus per la seva part ha fet quatre incorporacions, Pedro Costa, Albert Ariño,que no podrà jugar durant bastant temps en patir una greu lesió, Poli i Graupera. L’equip verd afronta la temporada amb molta esperances i amb un equip jove, però amb l’experiència de la temporada passada i amb ganes de fer coses importants.

El Pla d’en Boet
El Boet comença el campionat al camp del Badalona Sud, un equip novell que ha sorgit de la fusió de diferents equips de la ciutat, Els mataronins vénen de fer una pre temporada molt bona i els resultats ho demostren, aquesta setmana passada van golejar al Palau per 6-2. Els grocs esperen fer realitat aquestes bones sensacions i treure un bon resultat en un camp que, pel que sembla, serà complicat per a tots els equips que hi juguin.

Torneig del Centenari a Salesians
Aquest cap de setmana es disputarà el Torneig del Centenari dels Salesians de Mataró. Hi haurà competició de futbol i de bàsquet al llarg dels dos dies per tal de commemorar el centenari de l’escola mataronina. Tothom qui estigui interessat en consultar els horaris, pot consultar la web www.matarolligues.com/centenari.