Diumenge es presenta a Valldemia el Futsal Mataró Laia Assessors

Dissabte és el torn del TLM, l’altre equip de la ciutat

  • Divendres, 16 Setembre 2005 02:00
El Futsal Mataró va empatar a sis a la pista del Sabadell. Bon resultat i bon joc de l’equip mataroní davant un rival de la categoria superior. En aquests segon partit de pretemporada es va veure l’equip molt més conjuntat i fent un joc alegre. Cal destacar a Diego que va fer tres gols dels sis de l’equip. Demà passat diumenge dia 18 a les 12 de migdia es farà la presentació del primer equip al pavelló de Valldemia davant el Marfil Santa Coloma B.

Recordem que l’equip mataroní afrontarà a partir de la propera setmana la segona temporada a categoria estatal jugant a la 1a Divisió Estatal B. El seu debut serà el dissabte dia 24 a la pista del Casanova de Lliça d’Amunt. Per la seva part l’equip femení va jugar el seu primer partit de preparació i van guanyar còmodament 2-8 al Iris Sol de Badalona. Aquesta setmana les noies jugaran dos partits més, un contra el Vilassar de Dalt i l’altre contra el Cardedeu.

L’altre equip també es presenta
Dissabte dia 17 de setembre a les 16;30 hores la secció de futbol sala del CE Mataró- TLM farà la seva presentació al Palau Josep Mora enfrontat al Premià. El campionat de lliga de la Divisió d’Honor de Barcelona s’iniciarà el proper dia 24 de setembre a les 16 hores i també al Palau Josep Mora amb el Parets com a rival.