La Cerdanyola comença la Lliga a casa

L’afició espera veure la primera victòria de la temporada

  • Divendres, 16 Setembre 2005 02:00
Diumenge a les 12 del migdia la UD Cerdanyola rep al Sant Cugat en la primera jornada de la Territorial Preferent. Els grocs reben un equip que la temporada passada va aconseguir mantenir la categoria en l'última jornada i que l’any passat va marxar derrotat d’aquí. La Cerdanyola per la seva part espera fer un bon inici de lliga com el de l’any passat.

El passat cap de setmana la Cerdanyola va jugar dos partits de preparació, en el del dissabte l’equip va perdre 4-1 contra el Sitges. En canvi diumenge l’equip va guanyar a casa al Ripollet per 1-0. Aquest resultats tant diferents han estat la dinàmica de la pre temporada de l’equip entrenat per Jose Morales, que ha estat molt irregular i plena d’alts i baixos. El debut lliguer també servirà perquè l’afició vegi les noves incorporacions, que tot i no ser moltes han buscat donar més solidesa defensiva a l’equip fitxant gent experimentada en la categoria.

L’altre equip maresmenc de la categoria, el Vilassar de Dalt, que l’any passat va aguantar la categoria en les últimes jornades debuta al complicat camp de l’Escala, on segurament la tramuntana serà la protagonista. El Vilassar aquest estiu ha fet gairebé un equip completament nou per no passar les angúnies de l’any passat.