Àngel López: “Si al final de temporada no som primers... serem segons”

Entrevista amb Àngel López màxim golejador del CE Mataró la temporada passada

Com veus l’equip aquest any en comparació amb la temporada passada?
Bé, tot i que en la pretemporada l’equip no va començar gaire bé i hi havia alguns dubtes, però amb la victòria en la primera jornada tot això ha desaparegut i ara tot anirà endavant. Aquest equip no ha d’envejar res al de l’any passat, ja que s’ha reforçat be per tapar les baixes i és tant o més competitiu que l’altre.


Veus l’equip capacitat per lluitar per l’ascens?
Sí, sinó el club no hagués fet l’equip que ha fet. Si a final de temporada no som primers... serem segons. No aconseguir estar en llocs d’ascens al final de la temporada seria un fracàs.


Creus que l’afició serà més exigent amb vosaltres aquest any?
Sí, perquè l’equip l’any passat ve fer molt bona temporada i aquest any els seguidors voldran que la fem tant bona o més. A més nosaltres som els primers que volem que la gent estigui contenta, vingui al camp i s’ho passi bé.


Primer partit, primer gol. Et sents el golejador de l’equip?
No, però jugant de davanter centre està clar que tinc més possibilitats de marcar. A més, jugant on jugo ,la meva feina és finalitzar les jugades, però no em veig pressionat. La temporada passada en vaig fer molts i aquesta espero que també.


Et marques alguna xifra?
No. L’any passat en vaig fer molts i aquesta si en faig els mateixos ja estaré content i si en faig més millor.


Amb el temps amb Marc Serrano han canviat moltes coses en relació amb la forma de fer de Creixell?

Sí, han canviat moltes coses. Aquest entrenador té la seva filosofia i forma de jugar i ens hem d’adaptar. Però si tots anem a una i confiem amb nosaltres tot anirà bé.