El Cirera i el Pla d’en Boet preparen l’inici de lliga

El Cirera estrena nou entrenador aquesta campanya

El Cirera que la passada temporada va baixar a Segona Territorial intentarà tornar a Primera amb una plantilla que gairebé s’ha renovat per complet. L’equip ha fet un total de vuit fitxatges; Coca, Ruben Moreno, Palomino, Xiqui, David (Santvicentí tots cinc) Díaz i Martínez (juvenil del Mataró) i Carlos (Rocafonda). Una altra de les novetats de l’equip serà l’entrenador, que serà Pereira, ex jugador del CE Mataró i la Cerdanyola, que anteriorment havia entrenat a la Cerdanyola i al Masnou a Primera Catalana, i un home que té molt de prestigi dins el futbol mataroní.

L’equip ja fa setmanes que ha començat els entrenaments i ha disputat un total de set partits, dels que n'ha guanyat quatre, n’ha empatat 2 i n’ha perdut 1. Aquest cap de setmana l’equip jugarà un altre amistós contra el Pineda, equip de la mateixa categoria. L’objectiu de l’equip és el retorn a la Primera Territorial, però per això haurà de lluitar contra rivals que aquesta temporada s’han reforçat molt com Santvicentí, Pineda o Premià de Dalt.

El Pla d’en Boet comença fort

Un dels equips mataronins que aquest any estaran a la Segona Territorial, que ha començat amb més força la pre temporada és el Pla d’en Boet, que dels quatre partits que ha disputat n’ha guanyat 3, i n’ha empatat un contra el Cirera, un candidat clar a l’ascens. La plantilla, en relació a l’any passat, ha patit dues baixes importants, com les de David Sánchez i De Gea. Per fer front a les baixes, l’equip ha fet un total de cinc fitxatges: Diego, Pajuelo, Palanco, Mane de la Mataronesa, Pere del Rocafonda i Castillo de la Fundació.

A més al primer equip s’han incorporat tres juvenils de la pedrera. Aquest diumenge l’equip juga un altre amistós contra el Palau. L’objectiu dels grocs aquest any és quedar el més amunt possible, i si es tenen opcions de pujar millor, però el més important és aconseguir la permanència el més aviat possible.