Nova temporada, el mateix Àngel

FE Figueres - CE Mataró 0-1

El CE Mataró de Marc Serrano comença la temporada amb bon peu i amb la prova que el davanter Àngel no ha perdut l'olfacte de gol. Una diana del màxim golejador de l'any passat, a un minut del descans, va servir per començar l'any fora de casa amb tres punts al sarró. Veurem si és un bon presagi del que pot deparar aquesta nova temporada.

Els empordanesos van començar el partit amb molta empenta i creant perill a la porteria de Miguel Ángel, però els joves jugadors locals no van estar gens encertats. El que no va perdonar va ser Àngel que quan faltava poc temps per la mitja part va trencar la defensa local —els jugadors locals van reclamar que se l'havia emportat amb la mà— i va saber superar el porter local amb la seva habitual mestria.

A la represa el domini groc i negre
Després del descans va ser el Mataró el conjunt que va portar el pes del partit, superant en tot moment els jugadors figuerencs. En aquest tram d'encontre el marcador s'hagués pogut amplicar en dues ocasions, però l'àrbitre va anular el que hagués estat el segon gol d'Àngel i Molina va enviar un perillós xut a pocs centímetres de la base del pal esquerre. En definitiva una bona imatge contra un conjunt molt jove que també va estar a l'alçada.

FE FIGUERES: Toni Montero, Borja, Juanjo Cintado, Vila, Carlos Santiago, Arimany (Salam, 34'), Alan, Pau Gusó (Quico, 75'), Matamala (Camacho, 80'), Babi i Jaume Duran.
CE MATARÓ: Miguel Àngel, Lluís, (Chino, 31'), José, Kiku Rimblas, Aleix, Pol, Sauras, Jonathan, Àngel (Nadil, 75'), Lucas (Bayarri, 81) i Molina
ÀRBITRE: Gonzalo Aguilera. Va mostrar targeta groga al local Juanjo Cintado i als visitants Miguel Àngel, Lluís i Johnatan.
GOL: 44' ÀNGEL (0-1).

CLASSIFICACIÓ DEL GRUP V DE TERCERA DIVISIÓ