Un CE Mataró renovat busca l’ascens amb Marc Serrano com a gran novetat

Aquesta mateixa setmana s’ha tancat tres incorporacions més, Busi, Aleix i Fran

El CE Mataró, com se sap, afronta la nova temporada 2005-2006 amb el principal canvi de la persona encarregada de dirigir l’equip, ja que Jaume Creixell va decidir deixar la tasca d’entrenar per anar al Sant Andreu a 2a B a fer-se càrrec de la direcció tècnica, i ha estat substituït per Marc Ser-rano, que havia estat segon entrenador de Creixell en algun període.

La plantilla conserva bona part del bloc que tan bona campanya va fer la temporada anterior, i així continuen el porter Miguel Angel, els defenses Jose García, Manolo Jiménez, Jordi Ballús i Kiku Rimblas, el migcampista Jonathan Puig i els davanters Lluís Sauras, Joan Molina i Àngel López, tots ells titulars indiscutibles, i també continuen el porter suplent Joan Cañadas, Lluís Díaz, Lucas Viale, i els joves sorgits de la pedrera Odín Rodríguez i Fran Fuentes, que van acabar la temporada cedits.

Les novetats 2005-06
De moment, les noves incorporacions són el defensa Aleix Lleó (del Cirera), els migcampistes Agustí Pol (Vilassar de Mar), Bayarri (Rubí) i Charly (Santboià) i els davanters Delmàs (Granollers), Rafa Vílchez (Castelldefels) i Chino (Sant Andreu). A més aquesta setmana s’han tancat les contractacions d’Aleix Camps, del punta Sebastià Bauza a més del retorn del jugador de la cantera Fran que la temporada passada va jugar cedit al Premià. Aquesta última setmana també s’ha fet saber que el segon entrenador serà el Sr. Antoni Gomà.

Han estat baixa respecte a la temporada passada: Fernando i Óscar García (que han anat a l’Europa), Vicente (Castelldefels), Àlex Ortiz (Granollers), Marc Velasco (Palafrugell), Jordi Rodríguez (Rubí), Samuel (Burgos) i Juanma (Espanyol B). Tots ells van tenir força aportació a l’equip, però només els dos primers (fernando i Óscar) van formar part de l’equip base de Jaume Creixell.