La nova Cerdanyola dóna bones sensacions

Tot i no treure molt bons resultats en els amistosos disputats l’equip està fent un bon joc

La UD Cerdanyola es va presentar el dissabte passat davant els seus aficionats disputant un partit contra el Badalona B. El partit va acabar amb la victòria 0-2 pels visitants, que van saber aprofitar millor les seves ocasions i van demostrar que porten moltes més setmanes de rodatge que els cerdanyolencs.
Tot i això l’equip va donar una molt bona imatge tal i com va fer l’endemà en el trofeu Iluro davant el CE Mataró. Fins ara els grocs han jugat quatre partits dels que n’han perdut dos i n’han empatat dos més.

Jose Morales serà l’entrenador
Durant aquest estiu la plantilla ha patit molts canvis i s’han fet fins a 12 fitxatges (Fonte, Mario, David, Juanfran, Ivan, Albert, Juanjo, Hugo, Calvo, Linares, Toni i Oriol). De les incorporacions cal destacar que s’ha renovat per complet la porteria, posició que va portar molts mals de cap l’any passat. La plantilla anirà dirigida per José Morales, l’entrenador que va gafar l’equip al final de la temporada passada.

L’equip aquesta temporada té com a principal objectiu acoplar la jove i renovada plantilla i aconseguir la permanència sense passar masses angúnies. Aquest proper diumenge l’equip juga un altre amistós a casa contra el Marinau Poble, equip de la mateixa categoria que els mataronins. El partit començarà a les set de la tarda, mentre que la següent setmana l’equip jugarà a Sitges. La lliga començarà a casa el dia 18 de setembre contra el Sant Cugat.