Marc Serrano: "L'objectiu és estar entre els quatre primers"

El nou tècnic del CE mataró creu que l'equip arribarà a les últimes jornades amb possibilitats d'ascens

Després del Trofeu Iluro i a punt de començar la lliga, com veus l’equip?
Doncs en realitat com la resta d’equips de Tercera, a l’expectativa de veure el rendiment de l’equip. He vist aspectes positius i altres que no tant, però en definitiva la pretemporada serveix sobretot de cara al rodatge fisic de la gent, i diumenge ja veurem si el que hem treballat dóna els seus fruits, tot i que segur que encara ningú estarà al 100 per cent.

L’equip manté el bloc amb algunes baixes, creus que les incorporacions les supleixen bé?
Sí, ja que son jugadors contrastats a la categoria com Delmàs, Bayarri, Pol, o Charly, que per lesió no ha pogut intervenir gaire. Està clar que són diferents que els que han marxat, però a l’hora de suplir ens ho hem pensat bé.

En què canviarà el Mataró de Serrano respecte el de Creixell?
Doncs no hauria de canviar res, ja que el sistema serà el mateix i la forma de treballar serà la mateixa, però també és normal que jo vegi coses diferent. El que ell va fer és positiu i en canvi el que jo pugui fer encara està per veure. Al final tot acaba depenent dels resultats i del que aconsegueixin els jugadors.

No et fan por les comparacions amb el Jaume?
Sí, però si no et comparen amb creixell et comparen amb un altre. Està clar que és més fàcil agafar un equip que ha baixat de categoria, però no m’interessa. El 80 per cent de jugadors de l’equip van fer el que van fer i si no es va pujar va ser per algun punt de mala sort com el fet que toqués un conjunt com l’águilas.

Quins objectius oficials es posa l’equip?
I més personalment a què creus que es pot aspirar?

Després del que es va fer i que continui gran part de la plantilla, l’objectiu és estar entre els quatre primers, però hi han 10 o 12 equips que voldran fer el mateix. Tenim la idea d’estar entre els sis primers al llarg de la lliga i arribar al rush final amb possibilitats de lluitar per les posicions de play-off.