El CE Mataró guanya el XVIII Trofeu Iluro

Els groc i negres no van patir gaire per superar la Cerdanyola

El Mataró va guanyar sense excessius problemes i amb poca brillantor aquesta divuitena edició del Trofeu Iluro, en el qual aquesta temporada, degut al fet que la segona B ha començat una setmana abans que la 3a Divisió, no s’ha pogut tenir un rival de categoria superior, com va passar la temporada passada en que es va derrotar el Badalona (1-0), havent-nos de conformar amb reviure altre cop un derbi local, que feia temps no es produïa, amb la visita de la UE Cerdanyola.

El partit des del primer moment va tenir un clar dominador que va ser el Mataró, imposant la seva superior classe, davant d’un rival que ben col·locat sobre el terreny de joc i pressionant molt bé intentava frenar les ofensives locals. Ja als 10’ l’àrbitre va anul·lar un gol d’Àngel per un fora de joc dubtós i el mateix davanter centre groc-i-negre va gaudir d’una altra bona ocasió ben aturada per Fonti. I poc abans de la mitja hora va arribar el primer gol obra del lateral Jose incorporat a l’atac. Van continuar les oportunitats de gol per al Mataró, en un llançament de falta de Kiku salvada sobre la ratlla per un defensa i en un altre xut de l’actiu Jose ben aturat pel porter visitants, fins que gràcies a un just penal Kiku va marcar el segon gol.

Amb ganes a la represa
A la represa el Mataró va sortir amb ganes i Molina va estavellar un xut al travesser després d’una jugada individual, però quan la Cerdanyola es va quedar amb deu per expulsió d’Augusto pràcticament es va acabar el partit, que va transcórrer fins al final amb més voluntat que encert per ambdues parts, això sí registrant-se l’única ocasió de gol de l’equip visitant quan Javi Roman va rematar de cap una mica per damunt del travesser.

La Cerdanyola, que ha renovat molt el seu planter, està dues categories per sota i lògicament va ser inferior. El millor va ser la capacitat de lluita que va demostrar quan es va quedar en inferioritat.

El Mataró no va oferir un gran joc, potser mancat de motivació, i mantenint vuit jugadors titulars de la temporada anterior poques variacions tàctiques vam poder observar, i per tant de moment sembla que Marc Serrano donarà continuïtat al treball de Jaume Creixell. D’entre les novetats hem de destacar el treball del jove Aleix al darrere, que possiblement el portarà a la titularitat mentre Jordi Ballús no es recupera dels seus problemes al genoll, i de Pol al centre del camp com a recanvi de Fernando, un altre dels que ha marxat. Els altres fitxatges són gent amb experiència a la categoria (Delmàs, Bayarri i Víchez) però van sortir en una fluixa segona part i no van tenir oportunitat de brillar. Ja els anirem veient... (JGN)

CE MATARÓ: Miguel Angel, Jose, Aleix, Kiku, Manolo Jiménez, Jonathan, Sauras, Pol, Àngel, Molina i Pol Rodríguez. A la represa van entrar en joc Delmàs, Vílchez, Lluís, Fran, Bayarri, Lucas, Odín i Buj.
UE CERDANYOLA: Fonti, Carlos Martín, Linares, David, Iván, Albert, Augusto, Oscar, Javi Román, Bustos i Gavilán. Després a la segona part van intervenir Mario, Camprubí, Vicaria, Calvo, Toni i Hugo.
ÀRBITRE: Sr. Alvarez Gracia. Va ensenyar targetes grogues a Manolo del Mataró i a Ivan, Augusto (2, expulsat als 51’) i Gavilán dels visitants.
GOLS: 28’ Centrada de Kiku i rematada venint des del darrere de JOSE (1-0); 39’ Empenta a Àngel dins l’àrea que l’àrbitre castiga amb penal que transforma KIKU (2-0).