Arriba el Trofeu Iluro amb un atractiu derbi local

Mataró i Cerdanyola s’enfrontaran en el que serà la presentació dels groc-i negres davant la seva afició

Aquest diumenge a les 19 hores de la tarda es farà la presentació de la plantilla del primer equip del CE Mataró al Camp Municpal d’Esports. La presentació es fa amb la celebració del Trofeu Iluro que aquest any tindrà tot un derbi local que enfrontarà al CE Mataró i a la UE Cerdanyola.

Aquest matx serà el primer on els seguidors mataronins podran veure les evolucions de l’equip amb el nou tècnic i els fitxatges d’aquesta nova temporada que fins al dia d’avui son: Delmàs (Granollers), Charly (Santboià), Bayarri (Rubí), Pol (Vilassar de Mar), Aleix (Cirera), Vilchez (Castelldefels), Chino (Sant Andreu).

La defensa sembla que funciona
Per ara els resultats d’aquest inici de temporada no han estat gaire bons, ja que l’equip a part de perdre contra la Gramenet en la Copa Catalunya, tant sols ha estat capaç d’empatar en els amistosos contra Premià, Blanes i Igualada. Tot i això l’equip no encaixat molts gols, i sembla que mantingui el bon to defensiu de la passada temporada.

Un dels altres atractius d’aquest torneig Iluro serà el poder veure en acció el nou projecte de la Cerdanyola que aquest any intentarà fer tant bon paper com va fer durant la primera volta de la temporada passada.