El CE Mataró cau eliminat de la Copa Catalunya

El partit va ser típic de pretemporada, va començar fort però es va notar la falta de ritme

El CE Mataró va quedar eliminat de la Copa Catalunya d’aquesta temporada en caure derrotat davant de la UE Gramenet de 2a Divisió B, que disposa d’una plantilla ben diferent de la que tenia fa dues temporades quan havia visitat la nostra ciutat a 2a B. El partit corresponia ja a la cinquena eliminatòria, tot i que l’equip groc-i-negre no n’havia jugat cap degut a la seva participació a final de temporada en la promoció d’ascens a 2a Divisió B. El partit que es va jugar el dia 7 d’agost era pràcticament un partit de pretemporada més que un partit oficial i això es va notar en el ritme de joc sobretot a la segona part.

Els primers compassos del partit en canvi van ser jugats a un altíssim ritme per part dels dos equips que intentaven controlar la situació. A partir de l’equador de la primera part els colomencs van fer-se amos del partit però van topar amb la bona organització defensiva local.

El 0-2 fa molt de mal
A la represa els visitants van tenir la sort de marcar dos gols en pocs minuts i així gairebé van sentenciar el partit. El Mataró amb els canvis va intentar la remuntada i un dels jugadors que havien entrat, Lluís Díaz, va aconseguir reduir distàncies, però en els instants finals la Gramanet no es va deixar sorprendre.

Mataró: Miguel Àngel, Jose, Lucas, Kiku, Manolo, Pol, Delmàs, Jonathan, Angel, Molina i Sauras. Després entraren Lluís, Charly, David i Gómez.
Gramenet: Castilla, Sergio Sànchez, De la Bella, Rial, Moyano, Iván, Dimas, Morillo, Gorka Pintado, Lombardero i Ollés. Després van entrar Iker Iraola, Pugui, Cabarcos, Pedro i Tino.
Àrbitre: Salvador Martínez. Va ensenyar targetes grogues a Molina i Jose del Mataró i Morillo i Dimas dels visitants.
Gols: 57’ Morillo (0-1); 62’ Manu en pròpia porta (0-2); 81’ LLUÍS (1-2).