El CE Mataró celebra aquest dijous la seva Assemblea de socis

La junta del club informarà de l’estat del club i del pressupost per la temporada vinent

Aquest dijous el Club Esportiu Mataró celebrarà la seva Assemblea Informativa de Socis-Abonats corresponent a la temporada 2005/2006. L’acte es realitzarà a les vuit del vespres a la Sala d’Actes del Casal de Joventut situat a la Plaça d’Espanya s/n.

L'ordre del dia serà el següent:
- Lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea de l’any anterior.
- Memòria esportiva de la temporada 2004/2005.
- Informació del balanç econòmic de la temporada 2004/2005.
- Informació del pressupost per la temporada 2005/2006.


Aquesta assemblea amb més bones perspectives que la darrera
La bona temporada feta per l’equip que es va quedar a les portes de l’ascens i la millora de l’economia del club, semblen assegurar una assemblea planera i sense discrepàncies. Tot el contrari que l’any passat quan l’equip acabava de perdre la categoria, i l’economia del club estava sota mínims i endeutada, fets que semblava que podien aixecar les ires dels socis. Llavors l’únic que va despertar alegria i entusiasme entre els socis va ser el ja extècnic del primer equip, Jaume Creixell que va fer un discurs il·lusionant.

Aquest any en canvi el bon paper fet a la lliga i la conquesta de la Copa ja donen esperances als socis de cara l’any que ve, i no creiem que sigui necessari que el nou entrenador hagi de fer d’apagafocs. En tot cas, això es veurà dijous a la sala d'actes del Sidral, on només hi podran accedir els abonats ensenyant el carnet de soci vigent.