Jaume Creixell: “Encara que haguéssim pujat, ja tenia decidit que plegava”

L’extècnic avala el fitxatge del seu substitut

Quins són els motius de la teva sobtada i inesperada dimissió?
Doncs mira, soc una persona ja amb certa edat que viu molt la seva feina i que pateix molt, i per raons de salut he decidit retirar-me de les banquetes. Tot i això crec que Mataró és un poble sensacional amb els jugadors, amb el club, i la gran prova d’això és que he renovat a tot l’equip. Tot i això després d’aquesta temporada tant maca he decidit fer la feina que em pertocava i després marxar.

Si l’equip hagués aconseguit l’ascens hauries dimitit?
Si, encara que s’hagués aconseguit l’ascens jo ja tenia decidit d’abans de que plegava.

Què en penses d’en Marc Serrano, el teu substitut?
Crec que el president tenia tres o quatre opcions per fitxar i que l’ha encertat. Perquè en Marc és un home que ha estat treballant aquí amb mi i sap que si les pilotes estan desinflades s’inflen i no en demana de noves. És un home que al igual que jo sap on treballa i no es pensa que està a can Madrid ni a can Barça. A més coneix a tots els jugadors i és un home que ha entrenat a molts equips fins i tot al Premià i al Terrassa a 2a B.

Jaume tu que has dit que Mataró és com casa teva et veus tornant al club en un futur com a entrenador o directiu?
A la banqueta no, si jo dic que plego és que plego. I de directiu no n’he fet mai i no ho faria perquè no sé com es fa. Tot i això marxo d’aquí amb un molt bon record, i vull demanar perdó si algun cop he molestat algú, però també vull que sàpiga tothom que per mi avui és un dia per estar trist i no content. tot i això jo sempre aniré amb el Mataró i el vindré a veure. i si fins ara era soci ara seré soci vip.