Marc Serrano agafa la banqueta del CE Mataró

El nou entrenador diu que la plantilla és una mica justa

Aquest passat dissabte el CE Mataró va presentar a Marc Serrano com a nou tècnic del primer equip en substitució de Jaume Creixell. Serrano que ja havia estat dins l’entitat en dues ocasions com ajudant de Jaume Creixell torna ara al club com a màxim responsable. El president del club va assenyalar que l’acord amb el nou tècnic és d’un any i que tindrà autonomia absoluta en el seu treball i tindrà tot el poder dins l’àrea esportiva del club. La decisió del club d’apostar per Marc Serrano és deixar l’equip en mans d’un tècnic que ja coneix i ha treballat amb la plantilla.

Serrano que té molta experiència en el futbol català, fins i tot a 2a B amb el Premià de Mar i el Terrassa va dir que agafa amb moltes ganes el nou càrrec. “Per mi és un orgull que hagin pensat amb mi, encara que és desagradable de fer-ho en el lloc d’una persona com en Jaume. Encara que la plantilla ja està feta, conec molt bé als jugadors i sé com treballen”. El nou entrenador mataroní va dir en aquest sentit que la plantilla és una mica curta i que s’intentarà reforçar l’equip amb una parell més de fitxatges. Tot i això també va dir que si els reforços no arriben “s’haurà de mirar a la cantera per reforçar l’equip”.

La plantilla tornarà als entrenaments el 25 de juliol
Ara la plantilla i el cos tècnic tindran uns dies més de vacances fins el 25 de juliol. L’entrenador ja va avançar que alguns jugadors tindran entrenaments específics,fruit del garn desgast i esforç que ha fet aquesta passada temporada. Pel que fa als partits de pretemporada l’entitat no té res lligat encara, ja que molts d’ells estaran condicionats per la disputa de la Copa catalunya, competició que ha disputar l’equip de que encara no es coneix el calendari definitiu.



Notícia relacionada:
Jaume Creixell abandona la banqueta del CE Mataró