El Mataró es juga l’ascens a terres murcianes

Els altres tres equips catalans ho tenen una mica millor per aconseguir l’ascens

El passat cap de setmana es van jugar els partits d’anada de la ronda definitiva dels “play-off” d’ascens a 2a Divisió B amb els següents resultats:

Mazarrón- Sant Andreu 2-1
Sangonera- L’Hospitalet 1-2
Reus- Mar Menor 2-0
MATARÓ- Aguilas 1-1

Aquest cap de setmana es juguen els partits de tornada. D’entrada sembla que el Mataró és el que ho té més complicat i en canvi els altres equips catalans ho tenen millor, sobretot l’Hospitalet i el Reus que ja es deuen veure altra vegada a 2a Divisió B. El Sant Andreu farà bé de no refiar-se ja que el Mazarrón a la primera ronda ja va eliminar el València B després d’una victòria mínima a l’anada.

Però ja se sap que en el món del futbol pot passar qualsevol cosa i la decisió final la tindrem demà diumenge, en quatre partits a vida o mort en els quals poden pesar molt els nervis, sobretot per aquells equips que parteixen com a favorits.

I atenció perquè hi ha molts equips catalans, entre ells el Cirera, pendents del que passi, pel que fa als descensos compensats. També hi ha equips que podrien veure’s afavorits amb un ascens inesperat, ja que en cas que pugessin tres equips catalans, la Rapitenca acompanyaria Prat, Europa i Palafrugell en l’ascens a 3a
Divisió. I si en un cas excepcional fossin quatre els que pugessin creiem que se’n podria beneficiar el Masnou, cinquè de 1a Catalana.

Múrcia, terra propícia a mitges pel Mataró
El Mataró ha jugat sis partits en terres murcianes i en tres ha aconseguit puntuar, això sí amb dos resultats que ara ja es firmarien. Són aquests:
97-98 Caravaca- Mataró 2-2
98-99 Mar Menor- Mataró 2-0
00-01 Cartagonova- Mataró 1-0
03-04 Lorca- Mataró 1-0
03-04 Cartagena- Mataró 0-1
03-04 Yeclano- Mataró 0-0


Evidentment amb el 0-1 aconseguit a Cartagena la temporada passada o també amb el 2-2 de Caravaca, que de ben poc van servir, ara ja faríem.

Promoció de permanència de 2ª B
La UE Gramanet amb molts de patiments va aconseguir la permanència a 2a B després de superar el Mirandès als penals ja que el 1-0 de l’anada va ser igualat per l’equip castellà a la tornada.
D’aquesta manera el Barcelona C ja té la permanència a 3a assegurada, igual que el Poble Sec a 1a Catalana i el Viladecans a Preferent.

Promoció d’ascens a 2a
A la primera ronda l’Hércules es va desfer del Ceuta i a la segona va derrotar l’Alcalà per 1-3 al partit d’anada. Per la seva part el Castelló va superar la Universidad de Las Palmas a la primera ronda i a la segona ronda van començar perdent per un mínim 2-1 a Zamora. L’Alacant, que havia fet una gran temporada, va caure davant del Lorca per 1-0 i 1-2, i la segona ronda els murcians van perdre en el primer partit a casa davant del Real Unión d’Irún per 1-2. I dels altres equips “coneguts” per l’aficionat mataroní el Saragossa B va caure davant del Real Madrid B amb empat a zero a casa i un 2-0 a Madrid.