Kiku Rimblas: “Anem amb moltes ganes i esperances de pujar a 2a B”

Entrevista amb Kiku Rimblas, jugador del CE Mataró

Kiku, amb quina moral afronta l’equip el partit de tornada a Àguilas després de l’empat de l’anada?
L’equip va a Àguilas conscient i motivat, sabent que és un partit molt difícil, que és un camp complicat que s’omple i que els espectadors estan molt a prop, a més és un camp petit, davant un equip amb molt bons jugadors, però també anem amb moltes ganes i esperances de pujar a 2a B i confiant plenament amb les nostres possibilitats.

Penses que tot i no assolir l’ascens, la feina ja està feta?
Si, però l’equip sortirà a donar el 160% com ho està fent en els últims partits i si s’aconsegueix l’ascens doncs millor que millor, però si no s’assoleix, aquest fet no podrà esborrar la bona campanya que ha fet l’equip, després d’arribar fins aquí i guanyar la copa quan ningú no s’ho esperava.

En el partit de casa creus que vàreu ser superiors, i que potser el resultat no va ser just?
Sí, vam merèixer molt més del que vam aconseguir, crec que el resultat més just després del joc desplegat per tots dos equips hauria estat un marcador amb dos gols d’avantatge per nosaltres. Ja que vam ser nosaltres els que vam tenir moltes i més clares ocasions de gol, vam fallar un penal, i ells van estar una mica afortunats en el seu gol.

Amb aquests dos últims gols en els play off, més els del llarg de la temporada ja en sumes dotze, et confirmes com un especialista a pilota parada?
Home, aquest any sembla que sí, ja que en porto dotze al llarg de tota la temporada i qui sap si en caurà algun altre, però això és gràcies a la confiança que m’han donat l’entrenador i els companys que m’ha donat la responsabilitat de llançar tant faltes com penals.