El Mataró és l'equip català que ho te millor per passar de ronda

El Sant Andreu perd el seu primer partit a casa en el pitjor moment

Els resultats dels partits d’anada de la primera ronda eliminatòria de la promoció d’ascens a 2a Divisió B van donar els següents resultats:
GRUP C-1
Mazarrón- València B 1-0
Sant Andreu- Manacor 1-2
GRUP C-2
Sp.Maonès- L’Hospitalet 2-2
Eldense- Sangonera 1-0
GRUP C-3
Reus- Constància Inca 1-0
Mar Menor- Gandia 1-1
GRUP C-4
Santa Pola- Aguilas 0-3
Santa Eulàlia. MATARÓ 0-1


La majoria d’eliminatòries continuen a l’aire. amb excepció de la que enfronta al Santa Pola i a l’Àguilas, i d’on hauria de sortir el rival de Mataró per a l’eliminatòria definitiva, i que sembla molt ben encarrilada per l’equip murcià.
També el Mataró, el Manacor (de forma sorprenent, ja que el Sant Andreu no havia perdut cap partit a casa en tota la temporada), el Gandia i l’Hospitalet van sortir ben lliurats dels seus partits de camp contrari, i semblen favorits per passar la ronda.
La màxima emoció sembla que estarà a València, Sangonera i Inca ja que els seus rivals no han tret una renda massa ample, tot i que ja se sap que per allò dels gols a camp contrari, una victòria a casa per 1-0 no és pas un mal resultat.



Com es pot veure el balanç és clarament favorable a l’equip groc-i-negre ja que només dos equips han pogut guanyar aquí en els 17 partits jugats.

L’únic equip eivissenc que ha vingut a Mataró va ser l’Eivissa i va caure per 1-0. Van jugar aquell partit pel Mataró: Nadal, Graupera, Jimeno (Daniel), Ferrada, Modesto. Ramos, Alonso, Sarabia, Robles (que va ser l’autor del gol), Oliver i Juanito (Badalona). Aquella va ser una de les cinc úniques victòries locals en tot el campionat.