La Llàntia també baixa a Tercera Territorial

Tres del sis equips mataronins baixen de categoria

MATARONESA -JUVENTUS 2-7
JUVENTUS: Xavi, Lluis (Dalmau), Pere, Castañe (Patricio), Alberto, Juli, Marçal, Romero, Costa (Enric), Marc, Edu (Alfredo).
El Juventus va guanyar el derbi i es va assegurar la seva continuïtat a la categoria després d’endossar una tremenda golejada a una Mataronesa que ja no tenia opcions.
Els verds van sortir una mica nerviosos ja que s’hi jugaven molt, però a mida que passaven els minuts van començar un bon futbol davant una Mataronesa que no va donar molta guerra. A conseqüència d’això els verds van marxar amb dos gols d’avantatge al descans.
La segona part va ser un festival de gols per part dels dos equips, però la diferència va ser que els arlequinats només en van fer dos pels cinc del verds arribant d’aquesta manera fins els set gols. Ara els dos equips tindran dos objectius diferents per a la temporada que ve, els verds hauran d’aspirar a consolidar-se dins la categoria, mentre que la Mataronesa intentarà tornar-la a aconseguir.

CABRILS-PLA D’EN BOET 2-1
PLA D’EN BOET: Miguelangel, Cristian, Pirri, Plaza, De Gea, Albert (Dani), Guillen (Jose), Chaco, Juan Carlos, Sánchez, Caballero (Cruz).
El Pla d’en Boet va perdre l’últim partit de la temporada al camp del Cabrils on els mataronins no s’hi jugaven res. La major ambició dels locals que s’hi jugaven la permanència va ser el factor clau que va determinar el resultat final del partit.
La primera part va ser de domini del Cabrils davant un Boet que en cap moment va fer el seu bon joc que ha portat fent tota la temporada, fruit d’això es va arribar al descans amb un 2-1 a favor dels locals. A la represa els locals es van mantenir a aguantar el resultat a darrera i a sortir al contraatac, el Boet per la seva part en cap moment va donar mostres de poder empatar el matx i no va crear cap ocasió clara de gol.

ROCAFONDA -PREMIÀ DE DALT 1-1
ROCAFONDA: Agustin, Tejada, Lara, Miguelangel, Matallana, Guti (Jordi), Ucha, Toni (Vicente), Miki (Joni), Raul, Pere.
Partit sense història que va acabar amb empat entre dos equips que no s’hi jugaven res.El Rocafonda que ja és equip de Tercera Territorial va empatar en el seu últim partit de la temporada. El partit va començar amb molt poc ritme i amb els dos equips especulant amb el marcador, tot i això els mataronins va marxar a la mitja part amb el marcador a favor. A la represa els partit es va obrir i tots dos equips van fer un futbol d’atac i atractiu. Malgrat això els porters va ser els protagonistes i hi ho van parar gairebé tot. En els últims minuts de joc el Premià va fer el gol de l’empat definitiu. El Rocafonda que la pròxima temporada jugarà a Tercera intentarà tornar a la categoria el més aviat possible.