El Cirera empata i ara haurà d’esperar

El partit va estar aturat durant més de quaranta minuts per la lesió d’Alex

El Cirera amb aquest empat queda fora dels tres llocs de descens directe de la categoria, però ara haurà d’esperar a que acabin les lliguetes d’ascens a 2ªB del grup català, i les fases de promoció a prefrent i primera catalana per saber si segueix un any més a la categoria, o per contra es veu obligada a de categoria.

CATALANA -CIRERA 3-3
CIRERA: Edu, Alex (Ito), Anillo, Alvaro, Bravo, Sánchez, Manolito, Delgado, Berna, Mena, Nogales.
GOLS: 37 Juanfran (1-0), 56’ Mena (1-1), 64’ Siscu (2-1), 83’ Ito (2-2), 85 Ito (2-3), 89’ Gero (3-3).

El Cirera va empatar un partit amb molts gols que va estar aturat durant més de quaranta minuts per la lesió del jugador cirerenc, Alex, que va marxar amb ambulància després de rebre un fort cop a la clavícula. Aquest fet va descentrar els jugadors mataronins que estaven més preocupats per l’estat del seu company que no pas del joc. Fruit d’això els locals van marxar amb el marcador a favor d’1-0 al descans. A la represa els grocs van entrar en el partit i per dos cops van empatar el partit posant el 2-2 en el marcador a falta de set minuts pel final. Més tard va arribar els segon gol d’Ito que donava avantatge al Cirera i semblava sentenciar el partit, però a falta d’un minut per l’acabament del matx la Catalana va fer el gol de l’empat. Ara el Cirera haurà d’esperar tot aquest mes per saber si continua o no en la categoria un any més.