El Mataró jugarà contra el Santa Eulàlia d’Eivissa

Si el Mataró passa aquesta eliminatòria jugarà contra el guanyador del Santa Pola - Aguilas

El CE Mataró ha quedat emparellat amb el Santa Eulàlia eivissenc, tercer del grup balear, per jugar la primera eliminatòria del “play-off” d’ascens. La resta d’equips catalans també han quedat emparellats amb equips de les illes, cosa que els ha omplert d’alegria tot pensant que són els rivals més assequibles que els podien tocar.

Les classificacions finals dels altres grups de 3a Divisió van ser aquestes:
Grup 6 (Valencià): València B 73, Gandia 66, Eldense 65, Santa Pola 63.
Grup 11 (Balear): Constància Inca 87, Manacor 75, Santa Eulàlia 72, Sporting Maonès 71.
Grup 13 (Murcià): Aguilas 76, Sangonera 75; Mar Menor 75; Mazarrón 74.

El sorteig celebrat el dilluns a la tarda va donar el següent resultat, en cadascun dels grups que per sistema d’eliminatòria decidiran els quatre equips que pujarana a 2a B:
Grup C-1
Mazarrón- València B
Sant Andreu- Manacor
Grup C-2
Sporting Maonès- L’Hospitalet
Eldense- Sangonera
Grup C-3
Reus- Constància Inca
Mar Menor- Gandia
Grup C-4
Santa Pola- Aguilas
Santa Eulàlia- CE MATARÓ


La tornada serà a casa
Els partits d’anada es juguen demà dia 5 de juny als camps dels equips citats en primer lloc i els de tornada el dia 12 de juny al camp dels equips citats en segon lloc.
Per tant el CE Mataró comença amb un desplaçament a les Illes Balears, d’on va tornar amb l’ascens ara fa cinc anys, i d’on ara espera rfetornar amb un resultat positiu per encarar amb la suficient tranquil·litat el partit de tornada del proper diumenge, tot esperant superar l’eliminatòria i topar-se després amb molta probabilitat amb un equip clàssic en aquests “play-off” com és l’equip murcià de l’Àguilas.