Victòria agònica de la Cerdanyola a Martorell (0-1)

Els mataronins trenquen la mala ratxa de resultats

CERDANYOLA: Toni, Camprubí, Molinero, Carles, Cabra (Enric, 80’), Teruel, Sergio (Martín, 80’), Vicaria, Javi Román, Oscar, August (Roca, 81’).
ÀRBITRE: Sr. Vicente Leoz. Va amonestar amb targeta groga al local Costey i als visitants Martín, Javi Roman, Roca i va expulsar amb doble groga al local Aranda i al visitant Teruel.
GOLS: 86’ Roca (0-1).


La Cerdanyola va trencar la mala ratxa de resultats amb una victòria agònica al camp del Martorell, penúltim classificat que posa les coses molt difícils en tot moment tot i jugar amb deu tota la segona part. A part de superar al rival tots dos equips van haver de superar el fort vent que va fer durant tot el matx.

El partit va començar amb un Martorell molt motivat que va tancar als grocs en el seu propi camp en els primer minuts, de mica en mica els mataronins es van treure la pressió de sobre i més encara quan van expulsar a un jugador local abans d’arribar al descans.

El gol arriba a quatre minuts del final
A la segona part va ser la Cerdanyola qui va portar el pes del partit i va tenir les ocasions més clares per endur-se el partit, tot i això el gol es va fer esperar fins a quatre minuts pel final quan Roca va fer el gol de la victòria. En aquest moment els grocs també jugaven amb deu homes per l’expulsió de Teruel. En els últims instants de joc els locals van buscar l’empat, però el marcador ja no es va moure.