El Cirera goleja fora de casa (0-4)

El Llefià posa poca resistència a l’ofensiva cirerenca

CIRERA: Edu, Alvaro, Alex (Mandro), Lleó, Sánchez, Mena (Anillo), Parraga (Simón), Berna (Ito), Nogales, Valero (Ortiz).
GOLS: 17 Sánchez (0-1), 43 Sánchez (0-2), 54’ Berna (0-3), 90’ Ito (0-4).

El Cirera va guanyar per golejada fora de casa davant un rival directe en la lluita per la permanència.

Els cirerencs van sortir molt concentrats des de l’inici del matx i fruit d’això en el minut disset Sánchez feia el seu primer gol. A partir d’aquí el Cirera va anar a més i va gaudir de més ocasions per eixamplar la diferència, però no va ser fins al final del primer temps quan Sánchez tornava a marcar aquest cop de penal.

A la represa els locals van intentar anivellar la cosa i es van fer amb el control del joc, però en un ràpid contraatac el Cirera feia el tercer gol i sentenciava el partit. Amb el 0-3 en el marcador el Cirera es va dedicar a defensar-se ordenadament i a que passessin els minuts. En l’últim minut de joc Ito va fer el quart gol groc de penal tancant la golejada que donava la victòria i els tres vitals punts per aconseguir la permanència.