El CE Mataró empata al camp del cuer en un partit gris (0-0)

La derrota de l'Hospitalet a Sant Andreu serveix per ampliar un punt l'avantatge amb el segon

El Mataró va acomplir el tràmit que significava la visita al camp del cuer amb la llei del mínim esforç, reservant efectius i forces de cara als compromisos importants contra Santboià, que gairebé podria donar l’accés als “play-off” i Benidorm, on els groc-i-negres es juguen un títol de nivell estatal i un bon premi econòmic.

El matx va estar marcat pel fort vent que va impedir que es veiés bon joc. Va haver-hi algunes ocasions de gol però no massa. A la primera part per Tosas, contrarestada per una d’Àngel, que aquesta vegada no va trobar el gol, i a la segona per Romario i Molina, que tampoc van tenir encert.

Al final un empat en un encontre gris, que serveix per allargar a catorze partits la ratxa d’imbatibilitat groc-i-negre, la més llarga que s’ha fet mai a 3a Divisió i propera a la més llarga de la història del club, i per ampliar un punt més la distància respecte a l'Hospitalet.

TÀRREGA: Ballesteros, Barcos, Horcajada, Danio Aso, Mayoral, Carballo (Fuentes 65’), Flamarique, Nogueras, Romario, Alex Ortiz (Garrofé 84’), Tosas.
CE MATARÓ: Miguel Angel, Jose, Ballús, Lluís, Vicente, Àlex Ortiz, Óscar, Fernando (Jordi Rodríguez 80’), Àngel, Molina i Germán (Samuel 56’).
ÀRBITRE: Sr. Monetro Esteban. va ensenyar targetes grogues a Mayoral, Flamarique, Nogueras i Tosas dels locals i a Lluís, Vicente, Óscar i Germán del Mataró.


CLASSIFICACIÓ DEL GRUP V DE TERCERA DIVISIÓ