El CE Mataró guanya 1-2 a La Laguna i s'apropa a la final de la Copa RFEF

Els gols d'Àngel i Molina semblaven sentenciar però els insulars marquen als 95' de penal

El Club Esportiu Mataró ha guanyat 1-2 en la seva visita a Tenerife aquest migdia en el partit d'anada de les semifinals de la Copa RFEF. L'equip de Jaume Creixell ha sortit en tromba i al quart d'hora ja manava al marcador amb gols d'Àngel i Molina, però quan semblava que els mataronins viatjarien amb una renda més que còmoda de dos gols, la Laguna ha fet l'1-2 des del punt de penal quan ja passaven cinc minuts del temps de descompte.

L'equip de Jaume Creixell ha sortit molt motivat i als dos minuts ja dominava gracies a un gol del sempre efectiu Àngelgol. Poc després, al quart d'hora, Molina ha ampliat diferències aprofitant un refús a dins de l'àrea de la Laguna (0-2), aconseguint un resultat que ja satisfeia amb escreix les aspiracions mataronines. I després d'aquest gran inici de partit, lògicament, els mataronistes han cedit el domini als locals que han tingut un parell de bones ocasions per marcar però ni Pier ni Manu Mora han pogut superar Miguel Ángel.

El gol dels insulars als 95'
A la represa, el Mataró ha tornat a tenir ocasions clares per sentenciar l'eliminatòria, però ni Óscar ni Molina han estat encertats en jugades d'ú contra ú que el porter local ha sabut resoldre al seu favor. Després d'això, la Laguna ha continuat amb el seu domini estèril que no li ha permès retallar diferències en el marcador fins que han arribat els minuts de descompte. I ha hagut de ser des dels onze metres, i gràcies a que l'àrbitre ha interpretat com a penal en un refús de Vicente a córner. La pena màxima l'ha transformat Elías maquillant un resultat que de tota manera aplana el camí del Mataró cap a la gran final.

Semifinals de la Copa RFEF
Partits d’anada:
CD BENIDORM - OVIEDO CF 1-1
Ahir, en l'altra semifinal l'Oviedo va aconseguir empatar a 1 al camp del Benidorm, i intentarà resoldre en la tornada a Astúries.
AD LA LAGUNA - CE MATARÓ 1-2